מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ לחיטובvg11/07/2010
שלום אני בן 19 שוקל 65 קג' גובה 1.73
מטרות:
להוריד כרס
חיטוב כל הגוף במיוחד ידיים,חזה,כתפיים,גב ושירירים בבטן
קוביות-האם גנטיקה?עם עבודה קשה יראו תוצאות?
מכון כושר אני לא מתחבר הייתי רשום 4 חודשים לא נהנתי,השתעממתי בעיקר.
רציתי לשאול איזה סוג ספורט יתאים לצרכים שלי
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ
שי אלנקרי12/07/2010שלום,
המשקל ביחס לגובה הוא תקין אך אני מניח שתרצה להוריד אחוזי שומן. כפי שידוע, לא ניתן להוריד שומן מאזור אחד נקודתי (בטן לדוגמא), ניתן להוריד שומן אך לעולם לא יהיה ניתן למקד את העבודה על אזור מסוים ובהתאם לראות את התוצאות. עלייך להקפיד על שלושה דברים עיקריים: 1. אימון כוח (אנאירובי) לכל חלקי הגוף, כדי לחזק, לעצב ולעלות את מסת השריר. 3 אימונים שבועיים בחלוקה נכונה יכולים לעשות את העבודה.
2. אימון אירובי- אימון כדוגמת ריצה/הליכה/רכיבה/שחייה/ריקוד וכו'. עלייך להקפיד על ביצוע של 3-4 אימונים של 30-40 דקות בכל פעם.
3. הקפדה על תזונה נכונה ומאוזנת הכוללת את כל אבות המזון, מופחתת שומן, מלחים ומתוקים. לש כך אני תמיד ממליץ להתייעץ עם דיאטן או דיאטנית קלינית אשר יוכלו להתאים לך תפריט בהתאמה אישית.
קוביות בבטן- זה אכן גנטיקה, אך עם אחוז שומן נמוך ושרירי בטן מפותחים יהיה ניתן לראות את הקוביות (לא מובטח שיראו כמו שבמגזינים אך עדיין סביר להניח שיראו משהו)....גנטיקה.....כבר אמרתי?
שיהיה בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שי, תודה
g12/07/2010עזר לי מאוד מה שכתבת אך אתה יכול לתת לי תרגילים שאוכל לבצע בבית כפו כפיפות בטן ואו שכיבות סמיכהץ וכמה זמן צריל לרוץ/ללכת כדי לשרוף שומן מתי מתחילים לשרוף שומן אחרי 10 ד'ק?חצי שעה?
שאדע כמה לרוץ.לגבי השרירים אני מעוניין בעיקר לשים דגש על הבטן ועל פלג גוף עליון
תוודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)