שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    יובל
    13/07/2010

שלום קוראים לי יובל ואני בין 15 יש לי קרס לא גדולה אבל גם לא קטנה והייתי רוצה להוריד אותה ולפתח ריבועים בבבטן אני מתאמן כל יום שעתיים ריצה משקולות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן ו2 פעמים בשבוע הולך למכון כושר למשך שעה -שעה וחצי ושוחה 2 פעמים בשבוע במשיך שעה-שעה וחצי רציתי לדעת אם כל זה יעזור בפיתוח הרבועים ואם אוכל לקבל תפריט תזונה מפורט לפיתוח הריבועים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• ליובל

ד''ר איתי זיו
    17/07/2010

במידה וטרם ענו על שאלתך....
    1. לא ממש ברור איך מחולקות שעתיים האימון שציינת. ריצה של שעתיים יחד עם הרמת משקולות - הרבה . לא בטוח שמתאים לך. כמה זמן אירובי וכמה זמן אימון משקולות במדויק. ? בכל מקרה ממליץ על 40 דקות לכל היותר אימון אירובי ואימון משקולות בזמן זהה. מציע שאימון אירובי תבצע 5-4 פעמים בשבוע ואילו את אימון המשקולות 3 פעמים בשבוע בימים לא עוקבים.
    2. תרגילים עם משקל גוף אין צורך שתעזה במידה והנך מתאמן באופן סדיר בחדר הכושר. ניתן כמובן לשלב בין אימון בבית לבין חדר הכושר אך לשם כך מציע לך להתייעץ עם איש מקצוע. חשוב לדעת שכלל שמתאמנים יותר לא בהכרח התוצאות טובות יותר. לכן חשובה המנוחה מכיוון שבזמן ההתאוששות השריר נבנה והגוף מתאושש לקראת הפעם הבאה.
    3. לגבי התזונה - חשוב להתייעץ בפורום תזונת ספורט. בפועל חשוב לדעת אחוזי השומן בגוף . במידה והנם מעל הממוצע לא ניתן יהיה להבחין בשרירי הבטן. הדבר נכון גם למתאמנים מבוגרים יותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו