"בעיה"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "בעיה"
    עומר
    16/07/2010

מאז שהתחלתי לאתאמן(חצי שנה) אני מרגיש שממש השתנתי חצונית ובעיקר התנהגותית-אני יותר תוקפני (ממש בלי שום סיבה)כלפי אנשים,חרמנות יתר,ביטחון עצמי מיותר,הרגשת עליונות ועליזות. אני לא יודע ממה זה נגרם ואך לפתור תבעיה הזואתי יכול להיות שזה מהאימונים כי בחיים לא היתי ככה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "בעיה"

הוספת תגובה

• לרעם

ד''ר איתי זיו
    16/07/2010

הערותי...
    1. התופעה שהנך מציין מתאימה בעיקר לספטראי כוח במקרים מסימים בהם רמת הטסטוסטרון - הורמון גברי מצוי בגופם בכמות גדולה במיוחד. לנוטלים סטרואידים התופעה שכיחה ומוכרת בספרות מאוד.
    2. בעיקרון חצי שנה אינה תקופה לשינוי כה מהותי מבחינה התנהגותית בשל עליית הטסטוסטרון ואולי ישנה סיבה אחרת למרות שההקשר למתואר הנו ריכוז הורמונים אנבוליים במשפיע על התופעות המצוינות.
    3. נסה בתקופה הקרובה לתת דווקא דגש רב יות לפעילות האירובית ופחות לאנאירובית ושים לב אם יש שינוי בהתנהגות. ייתכן שיפנו אותך לבדיקת דם לבדיקת רמת ההורמונים.
    4. במידה ואינך מבחין בשינוי מציע לבדוק זאת עם אנדוקרינולוג שיחווה דעתו בעניין ולפי זה לפעול. אפשרות נוספת הנה לפנות לרופא ספורט.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירובי

עומר
    17/07/2010

כן פעילות ארובית מאומצת( ריצה מהירה13קמש) שמתישה את הגוף באמת גורמת לי להרגע יותר,אבל זה פוגע לי באימון כוח השרירים ממש חלשים ולוקח כמה ימים להתאושששות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו