אימון משקולות, חייב חדר כושר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון משקולות, חייב חדר כושר?
    ניר18
    16/04/2007

אני רוצה לעשות אימונים (לא צריך אירובי, אני כבר רץ גם ככה כמה פעמים בשבוע) במשקולות לחיזוק הכתפיים, חזה ושרירי ידיים. אני לא שמן, אבל רוצה להפוך ליותר מוצק (לא להתנפח! פשוט מה שקיים, להפוך למוצק במקום שומן).

האם חובה ללכת בשביל זה למכשירים בחדר כושר, או שמספיק לי לקנות כמה סוגי משקולות ולקחת שיעור או שניים אצל מדריך כושר גופני שינחה אותי מבחינת אילו תרגילים לעשות?

תודה לעונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא חייבים חדר כושר ! ! !

אייל ברוכים
    16/04/2007

ניר שלום,
    אתה בהחלט לא צריך חדר כושר למטרת חיטוב וחיזוק הגוף אתה יכול להתאמן על כל השרירים בגוף מהגדול ביותר עד לקטן ביותר בעזרת משקולות יד ובנוסף אני ממליץ לך לבצע תרגילי מתח(גב ויד קידמית )ומקבילים(חזה + כתפיים+ יד אחורית).
    חשוב לציין שע"מ לחטב ולעצב את הגוף חשוב שתשמור על השילוב בין האימונים האירובים והכוח
    בהצלחה . . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה פגישות אתה חושב צריך כדי ללמד

ניר18
    17/04/2007

את כל התרגילים?
    וכמה סוגי משקולות יש לקנות?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רק מאמן אישי

אייל ברוכים
    17/04/2007

אני חושב שאתה תוכל להסתפק ב- 5 שעורים לימודיים עם מאמן טוב שיודע גם ללמד ולא רק לאמן, בנוסף אני ממליץ לך גם לרשום בכתב ולהיכנס לאתרים באינטרנט.

יש כיום שני סוגי משקולות עיקריים 1. משקולות ברזל. 2. משקולות שמצופות גומי.

אם התקציב מאפשר לך על המשקולות עם הציפוי,בנוגע למשקל זה כבר תוכל להתאים עם המאמן.

בהצלחה . . .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו