מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמשה22/07/2010
אחרי שאני עושה שכיבות סמיכה אני מרגיש שהכתפיים קצת כואבות וגם הגב..
האם יכול להיות ששכיבות הסמיכה פוגעות במנגנון הגדילה שלי ובגובה הסופי שלי.?
בן 14
כמה סטים ניתן לבצע ביום מבלי להזיק לגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לת
ד''ר איתי זיו24/07/2010הערותי...
1. במידה וחשים כאבים לאחר ביצוע שכיבות סמיכה עשויות להיות מספר סיבות כגון: שירי בטן חלשים , ביצוע שוגי של התרגיל, חולשת שרירים כללית, רמה נמוכה של כושר גופני ועוד.
2. מציע לבצע את שכיבות הסמיכה בהדרגתיות. קרי, ברכיים על הקרקע אזי העומס נמוך יותר, ביצוע התרגיל בטווח לא מלא, ביצוע התרגיל כשהידיים על כסא והרגליים על הקרקע וכדומה.
3. לבצע את התרגיל כך שהנך מסוגל לבצע לפחות 12 חזרות ויורת. אזי העומס נמוך יחסית.
4. שכיבות סמיכה ותרגילים אחרים לא פוגעים בפוטנציאל הגביהה שלך. אין מה לחשוש. מה שחשוב במיוחד להקפיד עליו הנו התזונה - במיוחד בגילאים הצעירים.
5. מציע לבנות תוכנית אימונים מאוזנת. ייתכן שהשרירים המקבעים-מייצבים אצלך חלשים במיוחד ולכן הנך חש בכאבים לאחר ביצוע התרגיל.
6. מציע שתבצע את התרגיל בווריאציות שונות 6-5 סטים בתדירות של יום כן יום לא. מציע לשלב גם תרגילים אחרים כמו תרגילים לשרירי הבטן, זוקפי הגו, כתפיים וכדומה. לא להסתפק רק בתרגילים לשרירי החזה - שכיבות סמיכה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)









