אימון ריצה לשיפור היכולת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון ריצה לשיפור היכולת
    אלעד
    23/07/2010

שלום לכולם,
    רציתי לדעת התקבלתי למשטרה אך אני חייב לעבור את הבראור
    ריצה ה 2000 שלי לא כל כך טובה או יותר נכון לא טובה 11:03 דקות
    איך אני יכול בדרך הכי יעילה וטובה לשפר את זמן הריצה היות וזה מה שייקבע אם אני ייגויס או לא יגוייס למשטרה בנוסף ב זמן ריצה מה הכי נכון מבחינת נשימות וריצה צעדים גדולים שיותר מעייפים
    או התחלה איטית ורגועה
    תודה על תשובתכם
    אלעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון ריצה לשיפור היכולת

הוספת תגובה

• לאלעד

ד''ר איתי זיו
    24/07/2010

הערותי...
    1. על מנת לשפר את היכולת האירובית עליך להתאמן בקביעות. הנך מסוגל באמצעות אימונים מתאימים לבצע 2000 מטר גם בתוצאה של 8 דקות ופחות.. תלוי כמובן ביכולת ההתמדה.
    2. מציע שתרוץ יום כן יום לא. לאחר 3 שבועות תעלה את מספר האימונים כך שתרוץ יומיים כן יום לא. בהדרגתיות תבצע לאחר חודשיים 5 פעמים בשבוע ריצה. בהדרגתיות העלה את מרחק הריצה עד ל- 5 ק"מ למרות שהנך נבחן ב- 2000 מטר. בהמשך יש לשלב גם שיטות אימונים כמו הפוגות או פרטלק.
    3. מציע להעלות העומס מדי 3 אימוני ריצה . לא להעלות את קצב הריצה והמרחק באותו אימון. קרי אם הנך רץ 2500 מטר במקום 2000 אל תגביר את קצב הריצה באותו אימון.
    4. לא צוין משקל גופך. במידה והנך בעל משקל עודף ירידה במשקל מאוד תקל עליך בעת הריצה.
    5. מציע לרוץ עם שעון דופק על מנת שתדע באיזה רמה הנך מבצע את הפעילות האירובית. מומלץ בשבועות האימונים הראשונים - 70-60% מדופק מירבי.
    6. מציע להיעזר ברשת האינטרנט בתוכניות אירוביות מפורטות לריצה למרחקים שונים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו