מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה+ אימון לאחר ותק של כבר 5 חודשמתאמן בן 2125/07/2010
שלום רב,
אני משתמש ותיק בפורום הזה ואני רואה שבאמת יש עם מי לדבר על עניין חשוב ומטריד
זה הרקע בקצרה
אני בן 21 שוקל 78 גובה 182.
אני מתאמן כבר 5 חודשים עולה יפה במשקלים..תוצאות רואים פחות או יותר.
משתמש באבקת חלבון ומשתדל להגיע ל80 90 גרם חלבון ביום.
הבעיה היא ככה, מבנה גוף שלי רזה פחות או יותר אך יש לי בטן קטנה, שומן עיקש...מבנה גנטי תורשתי.
השאלה איך אני גם יורד במשקל להוריד אותה בדחיפות וגם שומר על גרם חלבון וגרם פחמימה כמו היום?
חשוב לציין שאני לא עושה פעילות אירובית, אך אני שוקל להתחיל השבוע.
מה תמליץ?
(לגבי שתית אלכוהול בסופי שבוע אנא התייחס גם)
תודה מראש!
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה ופעילות אירובית
עופר קיס25/07/20101. הפחת חלבון מסונתז
2. אכול מזון בריא ומזין
3. גרם אלכוהול = 7 ק"ק
4. פעילות אירובית מתונה להפחתת אחוזי שומן ושמירה על בריאות וגמישות כלי דם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחלבון מסונתז?
מתאמן בן 2126/07/2010הכוונה לאבקת חלבון?
ואם כן למה ? משמין יותר מחלבון רגיל מהמזון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)