כפיפות בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפיפות בטן
    אלעד
    26/07/2010

שלום לכולם
    קשה לי מאוד לעשות כפיפות בטן ואני חייב
    האם כדאי לי להרשם לחדר כושר כדי לעשות כפיפות בטן כי בבית נורא קשה לי לעשות את הכפיפות
    בנוסף גם שכיבות צמיחה אני מצליח לעשות 40 ואני צריך 60
    מה עדיף חדר כושר או עבודה בבית
    חשוב שוב לציין קשה לי לעשות בבית ללא מכשירים
    תודה על התשובה
    אלעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפיפות בטן

הוספת תגובה

• בבקשה להגיב לשאלה שלי

אלעד
    28/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלעד

ד''ר איתי זיו
    29/07/2010

הערותי...
    1. במידה והנך מעוניין בעיקר לחזק את שרירי הבטן ולבצע שכיבות סמיכה חבל לשם כך להירשם למועדון כושר- חבל על הכסף.
    2. מציע שתתאמן בבית או בפארקים בחדרי הכושר הרבים הפזורים בהם ותבצע תרגילים אלה בצורה מובנית. אזי שים לב לביצוע אימון כן יום לא. מספר סטים לכל תרגיל במספר חזרות משתנה בכל סט על מנת להעלות את אפקטיביות האימון. למשל, בצי בשכיבות סמיכה בסט הראשון 50% מיכולתך המירבית, בסט השני 60% בסט השלישי 70% ובסט הרביעי 80%. מדי שבועיים נסה לבדוק את יכולתך המירבית.
    3. חשוב שתגוון בתרגילים המבוצעים על מנת שלא תיעצר התקדמותך. לפיכך מציעע אחת לשבועיים עד שלושה לבצע את התרגילים באופן שונה. ישנן עשרות אפשרויות לחיזוק שרירי הבטן אן שכיבות סמיכה. הנך יכול להיעזר באתר - UTUBE לשם כך.
    4. לא ציון מידת אחוזי השומן בגופך אך אם הנם מעל הממוצע (כ- 20%-13%) לגבר הרי שתתקשה לבצע תרגילים כנגד משקל גוף מכיוון שאז מופעל כוח יחסי ולהרכב הגוף חשיובת רבה.
    5. חשוב להקפיד על תזונה ולאכול אחרי האימון כפי שאוכלים לאחר אימון כוח בכלל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו