מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום.. שאלהיוסי17/04/2007
אז כך: אני בן 17 1.83 על 75 קילו על אחוז שומן לא ידוע אך דיי גבוה (לפחות ע"פי מראה הגוף במראה למשל ללא חולצה.. עם חולצה נראה בסדר גמור אפילו רזה)
המטרה שלי היא חיטוב וחיזוק הגוף.. עד עכשיו (שנה אימונים) המטרה שלי הייתה כוח וכושר בלבד לא שמרתי תזונה בחיים. אכלתי כול מה שזז.
ביום רביעי אני אמור לקבל תפריט תזונה ע"י מאמן מקצועי בחדר כושר שאליו הייתי רשום ... בקשר לאימונים אני מתאמן AB פעמיים בשבוע וחמישה ימים בשבוע ריצה 45דק'-שעה (8.5-10 ק"מ)
השאלה שלי היא אם אני יתמיד בתפריט שמראש הוכן לי ע"י המאמן לחיטוב הורדת אחוזי שומן בלשונו ושמירת מסת שריר קיימת + התוכנית אימונים שלי ... מה צפויות להיות התוצאות ב3 חודשים? אני מאוד מעוניין להגיע חטוב לאילת באוגוסט :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קטן:
יוסי17/04/2007שכתבתי AB פעמיים בשבוע התכוונתי
ראשוןA שניB רביעיA חמישיB וכול יום כולל יום שלישי את הריצה בחוץ. (מדדתי את המרחק עם הרכב דיי מדוייק..)
שישי שבת מנוחה מוחלטת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאימונים:
יוסי17/04/2007A חזה+יד אחורית+ בטן
B כתפיים+ גב + יד קדמית
A- לחיצת חזה שכיבה 4X10
לחיצת חזה שיפוע עליון 4X10
פרפר 4X10
פולאובר 4X10
לחיצה צרפיתית ליד אחורית 4X10
שכיבות שמיכה שהידיים על המשקולות ליד אחורית 4X10
B- כתפיים לחיצת כתפיים 4X10
הנפות ידיים לפנים 4X10
כפיפות מרפק 4X10
כפיפות מרפק פטישים 4X10
גב אין לי כרגע איך לאמן כי עברתי להתאמן בבית אבל אני יחשוב על פתרון אחר.. (מתח לא מתאים לי כל כך פשוט לא אוהב... אהבתי פולי בחד"כ)
תודה וסליחה על המגילות שכתבתי פה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוז שומן נמוך
אייל ברוכים17/04/2007יוסי שלום,
במידה והתוכנית שתקבל תתאים לך ותהיה טובה אז תוכל לראות שיפור מסויים תוך שלושה חודשים אבל זה משתנה גנטית מאדם לאדם וחשוב שתבין שלהוריד אחוז שומן נטו זו עבודה קשה ולא קצרת מועד, ובנוסף אנחנו גם לא יכולים לקבוע מאיזה אזור בגוף יירד השומן.
אבל במקרה שלך הסיכויים לשיפור מהיר יחסית הם טובים מכיוון שאתה שומר על מסת שריר, ושריר הוא ריקמה אנרגטית.
המון סבלנות והתמדה כשהמפתח להצלחה הוא משמעת עצמית . . . שלפי תוכנית האימונים שלך יש לך ובגדול- יישר כוח . .
נ.ב
בנוגע לתרגילים בייתים אני ממליץ לך דווקא כן לעשות מתח ומקבילים בכמה זוויות, אלו תרגילים מעולים לחיזוק הגוף
בהצלחה. . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יוסי17/04/2007תודה על התשובה והתרשמתי מהרמה של הפורום הזה תשובה מקצועית ולא השערות ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)