מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריצהק30/07/2010
שלום,
אני בן 18 והכושר הגופני שלי גרוע: אני מנסה לשלב סטים ריצה-הליכה ואחרי 3 דקות של ריצה אני מתעייף מאוד ומרגיש כאילו זה ס בל נוראי. אפילו שזאת ריצה קלה מאוד! חוץ מזה גם מתחילים לי כאבים בצדדים.
אני לא מצליח יותר מסט או שניים כאלו.
לאן עוד אפשר ל רדת ? מה אני יכול לעשות כדי להשתקם מבחינת סיבולת וכושר?
בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה
איתי הר-ניר30/07/2010תחילה תוכל לבצע, מקטעים של הליכה מהירה לעומת הליכה איטית יותר.
בעתיד תוכל לשלב מקטעים של ריצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריצה
דיאנה בן צבי31/07/2010אם אתה מרגיש שאתה מתעייף כדאי מאוד להתחיל מהליכה ו. לאט לאט, להגביר את הקצב של ההליכה הרגילה ולהתחיל לשלב גם קצת ריצה.
הגוף שלך צריך להתרגל בהדרגה במקום להעמיס אותו ישר עם ריצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק
ד''ר איתי זיו06/08/2010הערותי...
1. בשלב ראשון לבצע רק הליכה מהירה ולא ריצה.
2. להשתמש בנעליים מתאימות המיועדות לפעילות אירובית כהליכה או ריצה.
3. כאב בצד אופייני לתקופת האימון הראשונה ואמור לחלוף לאחר מספר שבועות של אימונים כשהכושר האירובי השתפר.
4. מציע שכשתגיע לנפח הליכה מהירה מספק - 25- 30 תתחיל לשלב גם ריצה קלה לפרקים. למשל, 2 דקות ריצה, 2 דקות הליכה וחוזר חלילה. בהדרגתיות מעלים זמן הריצה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)