מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מבקש כמה שיותר מהר בבקשההההחסוי!!11/11/2007
שלום!
אני בן 15 עוד חודש וחצי ואני מתאמן כבר שנתיים בחדר כושר אפשר לאמר שאני מאוד מפותח אני מטר 81 מידת הנעליים 48 (אמיתי) ויש לי מבנה גוף גדול שלא תבינו לא נכון אני ממש לא שמן אני מאתמן אימנוי מסה משקולות אבל יש לי שאלה המאמן שלי שהוא מאמן טוב המליץ לי על תוסף מזון (אבקה) שדרך אגב הרבה הרבה הרבה הרבה אנשים שם לוקחים את זה וגם הבן של המאמן אז רציתי לשאול אם אני לוקח אבקה יחסית לגיל או מה שלא יהיה האם זה לא מסוכן כי אני רואה שיש דיי הרבה שלוקחים והוא מביא את זה לבן שלו ככה שזה לא אינטרס למכור לי אני רק רציתי לשאול אם זה לא מסוכן בבקשה תענווו לייייייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקת חלבון
עופר קיס12/11/2007אני הייתי נמנע מאבקת חלבון, כפי שהייתי נמנע מכל מזון מעובד אחר. בנוסף, תוספת חלבון לא מתאעימה עלולה לפגוע בכניסת סידן לעצמותיך הגדלות בנוסף על עומס נוסף על הכליות.
תאכל חלבון ממקורות בריאים אחרים ואל תיכנס למעגל של תוספי מזון יקרים ולא הכרחיים.
האם אתה בונה גוף מקצועי. אם התשובה היא לא. אכול בריא ושמור על עצמך
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)