אני מבקש כמה שיותר מהר בבקשהההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מבקש כמה שיותר מהר בבקשהההה
    חסוי!!
    11/11/2007

שלום!
    אני בן 15 עוד חודש וחצי ואני מתאמן כבר שנתיים בחדר כושר אפשר לאמר שאני מאוד מפותח אני מטר 81 מידת הנעליים 48 (אמיתי) ויש לי מבנה גוף גדול שלא תבינו לא נכון אני ממש לא שמן אני מאתמן אימנוי מסה משקולות אבל יש לי שאלה המאמן שלי שהוא מאמן טוב המליץ לי על תוסף מזון (אבקה) שדרך אגב הרבה הרבה הרבה הרבה אנשים שם לוקחים את זה וגם הבן של המאמן אז רציתי לשאול אם אני לוקח אבקה יחסית לגיל או מה שלא יהיה האם זה לא מסוכן כי אני רואה שיש דיי הרבה שלוקחים והוא מביא את זה לבן שלו ככה שזה לא אינטרס למכור לי אני רק רציתי לשאול אם זה לא מסוכן בבקשה תענווו לייייייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבקת חלבון

עופר קיס
    12/11/2007

אני הייתי נמנע מאבקת חלבון, כפי שהייתי נמנע מכל מזון מעובד אחר. בנוסף, תוספת חלבון לא מתאעימה עלולה לפגוע בכניסת סידן לעצמותיך הגדלות בנוסף על עומס נוסף על הכליות.
    תאכל חלבון ממקורות בריאים אחרים ואל תיכנס למעגל של תוספי מזון יקרים ולא הכרחיים.
    האם אתה בונה גוף מקצועי. אם התשובה היא לא. אכול בריא ושמור על עצמך
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו