מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי אימונים ותזונהאורן05/08/2010
יש לי נטייה חזקה למתוק, כל פעם שיש לי כרגע התקף אני ישר לוקח יוגורט אפס אחוז שומן בננה, האם זה משמעותי או שבעצם אין הבדל בין זה לקוביות שוקולד?
יש לי עוד תחליף וזה קורנפלקס, אני אוכל אותו רק בשעות הבוקר, האם זה בסדר לאכול כל יום או שצריך יום כן יום לא?
ולגבי אימון, אחרי אימון אני בדרך כלל שבע ולא רעב בכלל, אני מתמלא כמה שעות לפני האימון, האם חייבים אחרי האימון לאכול למרות שמרגישים שבעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון ותזונה
שי אלנקרי05/08/2010שלום אורן,
אין כזה הבדל בקלוריות בין קוביית שוקולד לבין מעדן (לדעתי גם למעדן יש אפילו מעט יותר), אבל לא זו הבעייה העיקרית. אכילה מאוזנת, משמע גם לעתים קוביית שוקולד בתפריט לא יהרגו אותך ולא יזיקו לתפריט. לגבי שאר השאלות התזנתיות הייתי מציע שתפנה אותם לפורום תזונה שם יוכלו לספק לך תשובות מקצועיות יותר. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימונים ותזונה
דיאנה בן צבי05/08/2010ההבדל היחיד מבחינת יוגורט 0*% שומן וקוביית שוקולד זה רק אחוזי שומן.
במחינ קלוריות, אכן ביוגורט יש אולי קצת יותר. אבל מדי פעם עדיף לאכול את השוקולד גם.
לגבי התזונה אחרי אימון, זה חשוב מאוד לאכול אחרי אימון, במיוחד אם מדובר באימון אינטנסיבי ובכלל בכל סוג של אימון. מומלץ ישר אחrי האימון לאכול פרי כמו תפוח, או פירות יבשים uשעה- שעתיים אחרי לאכול ארוחה מסודרת עם פחמימות וחלבונים.
גם אני הרבה פעמים לא מרגישה רעבה אחרי האימון ואני עושה אירובי מאוד אינטנסיבי - שריה של 800 קלוריות לשעה - זומבה.
אבל תמיד משתדלת להשלים.
לגבי קורנפלקס, זה תלוי מאוד איזה סוג של קורנפלקס אתה אוכל.
בכל מקרה , הייתי ממליצה שתרשום את השאלה גם בפורום של תזונה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)