היפרדות שרירי בטן לאחר לידת תאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפרדות שרירי בטן לאחר לידת תאומים
    שיר
    08/08/2010

שלום רב,

שמחתי מאד לקרוא על הנושא כאן, כיוון שיש לי לצערי בעיית הפרדות שרירי בטן קשה. אני שנה ועשרה חודשים לאחר לידת תאומים. ילד אחד נולד במשקל 3.280 והשני 2.570. כיום, אני נראית בערך בחודש רביעי- חמישי.לפני ההריון התאמנתי בסטודיו לעיצוב ועשיתי תרגילי בטן. בהריון הפסקתי עם כפיפות הבטן כבר בהתחלה ועבדתי רק על הבטן התחתונה. התאמנתי עד סוף שבוע 36. ילדתי בסוף שבוע 38. כיום אני לא עושה כפיפות בטן אלא רק תרגילים לבטן התחתונה ("שאיבות"). חלומי הגדול הוא לעשות את הניתוח ולהתפטר מהבעיה, אולם את הניתוח עושים אחרי סיום ההריונות, ואני מתכננת ילד נוסף. אודה לכם מאד אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות:
    במידה שהניתוח עובר בהצלחה, האם אוכל בעתיד לעסוק בספורט? אם כן, לאחר כמה זמן? האם תהיה לי הגבלה לגבי פעילות מסויימת? (אירובי, בטן)- אני שואלת שכן אני רוצה לעשות הסבה מקצועית ולהיות מדריכת כושר, ותשובה זו חשובה לי כדי שאוכל להגיע לקבלת החלטה מושכלת יותר.

תודה רבה,
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמובן ששכחתי לציין..

שיר
    08/08/2010

בכינוי "הניתוח" כוונתי לניתוח להכנסת רשתות לבטן על מנת לקרב בין השרירים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשיר

ד''ר איתי זיו
    13/08/2010

מציע לפנות לפורום היריון ולידה. מדובר בתחום שמתאים להם יותר.
    לגבי פעילות גופנית כמובן שתוכלי לבצע תרגילים לכל קבוצות השרירים בגוף אך חלק מהתרגילים ייתכן שתהיה הסתייגות לאופן ביצועם בשל מה שציינת.
    חזרה לפעילות גופנית הנה די מהירה ואין מה לחשוש. מציע במקרה שלך בבוא העת להתייעץ עם איש מקצוע המומחה לפעילות גופנית לאחר הלידה. יש אנשי מקצוע מעולים בתחום.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו