מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בשרפת הקלוריותרחל09/08/2010
שלום הנני מתאמנת על בסיס יומי יש לציין כי אני מגוונת את עצמי במגוון השיעורים,אירובי,עיצוב ספינינג ריצה וכו'..יש לציין כי אני מתאמנת כבר שנתיים וכשנה וחצי האחרונות התחלתי ללכת לשיערוים הנ"ל.
יש לציין כי בשבועיים האחרוים שמתי לב שאני שורפת פחות קלוריות מבעבר ואני פעילה מאוד במהלך השיעור.אם לדוגמא בעיצוב דינמאי הייתי שורפת 350 עכשיו אני שורפת באזור ה-270 ואני עובדת עובדת כל השיעור בספינינג זה פחות רלוונטי כי אני שורפת בין ה-560 ו600 ומעלה כמובן שזה תלוי במערך שיעור של המדריך למרות כי בעבר הייתי מגיעה ל750..
מה הסיבה לירידה בכמו הקלוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בשרפת הקלוריות
שי אלנקרי11/08/2010שלום רחל,
קודם כל חשוב לי לדעת: איך את מודדת את שריפת הקלוריות? שעון דופק?
בכל אופן, גם אם הינך מודדת זאת על ידי שעון דופק או נניח מקבלת אינדיקציה מסוימת מהמכשיר במכון (לא הכי מדוייק אבל גם משהו), סביר להניח שהמרחק אותו עברת קטן (מהירות נמוכה יותר), את מתאמצת פחות (דופק נמוך יותר), אלו הם בדרך כלל הפרמטרים של המכשירים הללו ולכן מומלץ שתבדקי אם אכן זו הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי שלום
רחל13/08/2010אכן אני עובדת עם שעון דופק,את האמת שהשעון משמש אותי יותר לשיורעים אני יודעת שההלכיון סתם מקפיץ קלוריות וזה לא מדוייק ואני גם לא עושה הרבה על ההליכון.אני מדברת יותר על השיעורים ואני כן עובדת חזק בשיעורים רצה,קופצת לוקחת משקל נכון..האם זה יכול להיות כשור שכבר הגוף שלי בכושר מסויים?
כי אני מתאמנת מדי יום ואני עושה אימונים חזקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)