שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    דן,בן 13
    10/08/2010

אני רוצה להעלות את מסת השריר.יש לי כבר תכנית אימונים שבניתי צוהכל,אבל אני צריך רק עזרה בקשר למתח. אני רוצה לדעת כמה סטים לעשות כל פעם(למסת השריר,לא לחיטוב)
    נ.ב-א)אני בן 13
    ב)שמעתי שמתח בנים ומתח בנות מחזקים שרירים שונים,אז אני רוצה לעשות משניהם.
    ג)אני כבר די מאומן במתח,כי אני עשיתי כל יומיים לפני שבניתי את תכנית האימונים.אז אני לא מתחיל.ואני יכול לעשות כבר 11 עליות.
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• מתח

שי אלנקרי
    11/08/2010

שלום דן,
    בכדי להשתפר במתח עלייך לעשות לפי היכולת האישית. את אומרת אם הנך יכול לבצע כרגע 11 עליות מתח, נסה לבצע 2-3 או אפילו 4סטים באימון, כאשר זמני המנוחות נעים בין דקה לשניים. עם הזמן, אתה תצליח לשפר ואף לעלות יותר. הכל עניין של סבלנות והתמדה. תוכל לגוון בין שני סוגי המתח (ההבדל הוא באחיזת הידיים), תמיד זה טוב לגיוון. שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

דן,בן 13
    11/08/2010

אבל שמעתי שכשעושים מקסימום חזרות זה לחיטוב ולא למסה...ושכדי לעבוד על המסה עושים חצי מהמקסימום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו