מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 500 כפיפות בטן ליוםדור11/08/2010
שלום רב, אני בן 18
אני עושה 500 כפיפות בטן ביום ב-10 סטים של 50 כל אחד ועם תרגילים שונים.
רציתי לשאול האם התדירות והכמות נכונה או שהיא יכולה לפגוע בי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדור
ד''ר איתי זיו12/08/2010הערותי ושאלותי...
1. לשם מה לבצע 500 כפיפות גו בכל יום? מה מטרת האימון?
2. האם הנך ספורטאי מקצועי? האם בכלל ישנה מטרת אימון ספורטיבית?
3. בקווים כלליים מדובר במפר כפיפות מופרז ועלול גם להעלות את העומס על הדיסק הבינחולייתי בתנועות של כפיפה ופשיטה המבוצעות בתדירות כה רבה. בתרגילים בהם אין כפיפה או פשיטה של הגו העומס על עמןוד השדרה נמוך יותר.
4. ניתן להסתפק על מנת להשיג את מרבית מטרות המתאמנים ב- 5 דקות של תרגילים 3-2 פעמים בשבוע. על ידי כך ניתן לחזק את שרירי הבטן באופן ממשי, לשפר ההופעה האסתטית ואף להשפיע על היציבה. כל זאת תלוי בסוג התרגילים, המינון, הרכב הגוף של המתאמן ועוד.
לסיכום, מספר כה רב של כפיפות אין בו צורך במרבית המקרים ופגיעה במפרקים בעיקר בהחלט עלולה להתרחש. תלוי באופן הביצוע, הגנטיקה וכדומה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
דור12/08/2010תודה רבה על התגובה הינה התשובות:
1. פיתוח ועיצוב הבטן - קוביות. קראתי שצריך להרזות בשביל שיהיה אפשר לראות את הקוביות אז הרזתי כך שהבטן שלי דיי שטוחה ועכשיו אני עושה 500 כפיפות בטן ביום בשביל לחזק את שרירי הבטן.
2. אני לא עוסק בספורט קבוע.
3. אני לא בדיוק יודע מה זה אומר אבל אני עושה תרגילים כמו שמאמנים לימדו אותי בחדר כושר שהייתי בעבר רק שאני עושה סטים של 50 עם 5 תרגילים שונים...
4. 5 דקות זה מעט ולא גורם לי להרגיש את הבטן, מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל
עומר12/08/2010לא תראה שום תוצאות (גדילת שריר-קוביות בבטן)עם 50 חזרות -חבל הלזמן ,אתה צריך להעלות את הקושי כך שתןכל לעשות רק 10-15 חזרות 4 סטים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)