תכנית אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכנית אימונים
    אלון
    12/08/2010

אני הייתי מנוי לחדר כושר במשך שנה וכרגע אין ביכולתי ללכת לחדר כושר אז קניתי מולטי טריינר ביחד אם בנץ' ומשקולות שכוללים מוט ישר, מוט w ושתי מוטות קצרים לידיים. לאחר זמן מה שאני מתאמן בבית אני מרגיש שמיציתי את האימון ושאני זקוק לשינוי. מה אתם מציעים לי לעשות?
    האימון האחרון שלי היה אימון ab ומאוד אהבתי את השיטה הזאת. כמו כן אני מעדיף לעבוד על ניפוח וחיטוב הגוף מאשר על סיבולת.
    תודה רבה לעוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכנית אימונים

הוספת תגובה

• לאלון

ד''ר איתי זיו
    13/08/2010

הערותי...
    1. אם הנך ממשיך להתאמן בבית אזי יש לרכוש עוד ציוד על מנת שתוכל להעלות העומס באימונים ולהמשיך להשתפר ביכולות הגופניות.
    2. חשוב לגוון את תוכנית האימונים אחת לחודש בממוצע. השינוי הנו בפרמטרים לא מעטים: שינוי אופן הפיצול, מספר חזרות, מספר סטים פר קבוצת שרירים, שימוש בשיטות אימון שונות (יש עשרות), עיתוי האימון האירובי לעומת אימון הכוח ועוד ועוד.
    3. במידה והנך מעוניין בהעלאת מסת שריר עליך לבצע את האימונים בטווח חזרות של 15-6 בממוצע ולעיתים גם במספר חזרות רב יותר בעומס גבוה כך שאינך מסוגל בסיום כל סט לבצע עוד חזרות נוספות.
    4. תזונה מתאימה להשגת המטרות חיונית .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו