AB עם דגש על חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• AB עם דגש על חזה
    אביב
    16/08/2010

שלום חברים,
    אני עובד תקופה לא קצרה במכון כושר לפי תוכנית AB כאשר המטרה המרכזית שלי היא להגדיל את החזה שלי ( A-חזה\רגליים\יד קדמית B- גב\כתפיים,אחורית . בטן בכל אימון)
    .ניתן לראות על הגוף שלי שאני מתאמן (זרועות וחזה גדולים יחסית) אך אני רוצה לגדול עוד בהיקף החזה.רוצה מאוד!
    כיום אני מבצע שלושה תרגילי חזה ארבעה סטים בתוכנית A וחוזר על התוכנית לפי ראשון - A, שני-B,שלישי-מנוחה,רביעי-A,חמישי-B,שישבת מנוחה.
    אני מנסה את התוכנית הנ"ל מזה כחודשיים ולא רואה שינוי בגודל החזה.
    חשבתי להוסיף יום חזה נוסף (לא A שלם,רק חזה) כך שהתוכנית תראה כך:
    ראשון-A,שני-B,שלישי-A,רביעי-B,חמישי-חזה בלבד (4 סטים) שישישבת-מנוחה.

מה אומרים?
    טיפים נוספים לשיפור מראה החזה?
    בדיחות כמו סיליקון וכו' לא תתקבלנה בברכה...

תודה צוות יקר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    AB עם דגש על חזה

הוספת תגובה

• לאביב

ד''ר איתי זיו
    18/08/2010

הערותי....
    1. החלוקה המוצעת הראשונה הגיונית. השנייה פחות מכיוון שסביר להניח שיומיים הפסקה בין אימון לאימון על אותו חלק גוף לא יספיקו לשם התאוששות. לפיכך ההצעה הנה לאמץ את המודל הראשון.
    2. לגבי מספר הסטים - שרירי החזה - בצע 10 סטים ב- 3 תרגילים שונים וכן גם גב ורגליים - 9-8 סטים בממוצע. כתפיים וידיים - 6-5 בממוצע. התרגילים בהתאם - 3 סטים בממוצע לתרגיל.
    3. במידה והנך חש שאין התקדמות - פלטו ייתכן שאין גיוון מספק בתוכנית האימונים. מדי חודש יש להחליף תוכנית האימונים על בסיס קבוע. ברם חשוב לעשות שימשו בטכניקות אימון שונות כמו: פירמידה, דרופ סט, סופר סט ועוד. ניתן לבדוק ברשת. יש עשרות שיטות אימון מתאימות.
    4. חשוב לבצע אחת לחודש בממוצע מדידות אנתרופמטריות - היקפים, אחוזי שומן, משקל ועוד. לאחוזי השומן תת עורי חשיבות רבה בהיבט האסתטי.
    5. חשוב להעלות משקל באופן קבוע בתרגילים השונים.

בהצלחה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו