חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה
    ירון
    16/08/2010

הי אני בן 30 שמנמן כרגע ,ומה שמפריע לי זה שיש לי ציצי.
    גם בתקופות שהייתי רזה יותר זה עדיין לא היה פרופרציוני ככ לגוף.
    אני לא טיפוס שמתמיד בחדר כושר, אך מסוגל להתמיד בריצה ומשקולות בבית.
    השאלה שלי היא איך אפשר לשפר את המראה של החזה, אם בכלל ,ולא בחדר הכושר.
    תודה מראש,
    ירון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזה

הוספת תגובה

• לדעתי

שגב
    17/08/2010

ואני לא מדריך מוסמך ממש לא.שתדע.
    אתה יכול לעשות שכיבות שמיכה בבית יום כן יום לא נגיד 3 סטים של 8-15 חזרות כל פעם.
    מנוחה של 1-2 דקות-תלוי בהרגשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבנה הגוף שלך הוא אנדומורף

דוד
    17/08/2010

היי
    אני מאמן כושר גופני וינגייט וכרגע עובר קורס חדר כושר {שיאים}
    מבנה הגוף שלך הוא אנדומורף מה שאומר אחוז שומן גבוה וזה ככל הנראה מבנה גוף גנטי לכן שתי אפשרויות 1. הורדת אחוז שומן והעלאת מסת השריר בעיקר בשריר החזה PACTORILIS MEJOR
    אפשרות שניה שנראת לי הכי סבירה והכי פשוטה {ואין לי מושג בזה ]שאיבת שומן נקודתית
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירון

ד''ר איתי זיו
    17/08/2010

הערותי...
    1. גינומסטיקה הנה התופעה שהנך מזכיר. תופעה מוכרת מאוד ויש דרכי טיפול במידה וניסת את האפשרויות האחרות. יש להתייעץ עם הרופא המתאים.
    2. הפחתת אחוזי שומן תת עורי, חיזוק שרירי החזה באופן ממשי בהחלט יסייעו לשיפור המצב. מציע לבנות תוכנית אימונים מסודרת המתאימה להעלאת מסת השריר והפחתת אחוז השומן.
    4. לגבי אימון בחוץ ניתן לבצע לא מעט תרגילים לשרירי החזה והגב העליון בפארקים, בבית וכדומה. גם במקרה זה חשובה תוכנית אימונים מסודרת.
    בהצלחה ואשמח להתעדכן בהתקדמות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו