מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזהירון16/08/2010
הי אני בן 30 שמנמן כרגע ,ומה שמפריע לי זה שיש לי ציצי.
גם בתקופות שהייתי רזה יותר זה עדיין לא היה פרופרציוני ככ לגוף.
אני לא טיפוס שמתמיד בחדר כושר, אך מסוגל להתמיד בריצה ומשקולות בבית.
השאלה שלי היא איך אפשר לשפר את המראה של החזה, אם בכלל ,ולא בחדר הכושר.
תודה מראש,
ירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי
שגב17/08/2010ואני לא מדריך מוסמך ממש לא.שתדע.
אתה יכול לעשות שכיבות שמיכה בבית יום כן יום לא נגיד 3 סטים של 8-15 חזרות כל פעם.
מנוחה של 1-2 דקות-תלוי בהרגשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבנה הגוף שלך הוא אנדומורף
דוד17/08/2010היי
אני מאמן כושר גופני וינגייט וכרגע עובר קורס חדר כושר {שיאים}
מבנה הגוף שלך הוא אנדומורף מה שאומר אחוז שומן גבוה וזה ככל הנראה מבנה גוף גנטי לכן שתי אפשרויות 1. הורדת אחוז שומן והעלאת מסת השריר בעיקר בשריר החזה PACTORILIS MEJOR
אפשרות שניה שנראת לי הכי סבירה והכי פשוטה {ואין לי מושג בזה ]שאיבת שומן נקודתית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
ד''ר איתי זיו17/08/2010הערותי...
1. גינומסטיקה הנה התופעה שהנך מזכיר. תופעה מוכרת מאוד ויש דרכי טיפול במידה וניסת את האפשרויות האחרות. יש להתייעץ עם הרופא המתאים.
2. הפחתת אחוזי שומן תת עורי, חיזוק שרירי החזה באופן ממשי בהחלט יסייעו לשיפור המצב. מציע לבנות תוכנית אימונים מסודרת המתאימה להעלאת מסת השריר והפחתת אחוז השומן.
4. לגבי אימון בחוץ ניתן לבצע לא מעט תרגילים לשרירי החזה והגב העליון בפארקים, בבית וכדומה. גם במקרה זה חשובה תוכנית אימונים מסודרת.
בהצלחה ואשמח להתעדכן בהתקדמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)