שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גל
    14/11/2007

האם מותר להשתמש במולטי טריינר או במשקולות מעל פעם אחד ביום (ב 24 שעות)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מולטי-טריינר

ישראל פרנקל
    14/11/2007

שימוש במכשיר מולטיטריינר ושימוש במשקולות הינם דומים בהשפעתם מבחינת העומס הנוצר על שרירי הגוף. הנקודה המרכזית שאליה יש להתיחס היא מהו העומס המופעל של קבוצת השרירים הפועלות. בדרך כלל רצוי להמנע מהפעלת עומסים חוזרים ונשנים על אותה קבוצת שרירים הקטן מ- 24 שעות כאשר בד"כ מומלצת הפוגה של עד 48 שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

גל
    14/11/2007

אני בן 17 וחצי
    אני מתאמן במשקולות של 4 ו5 קילו
    ולא מזמן קיבלתי מולטי טריינר
    איך אני יכול לשלב את שניהם? אני יכול לשלב את שניהם באותו יום?
    דרך אגב איך אני יכול לבנות לי תפריט שאני יוכל לעמוד בו כאשר אני לא בבית חלק גדול מהזמן?(יש מאכלים פשוטים שאני יכול להסתמך עליהם?)
    אני צריך להתייעץ עם תזונאי או משהו כזה?
    עד עכשיו אני אוכל כל יום דיי טוב אבל לא ממש מסודר אני אוכל חלבונים בעיקר אחרי האימון טונה ביצים עוף מאכלים כאלה ולפני בננה או משהו כזה
    אני גם עושה מתח
    אני התחלתי להתאמן מתח ומשקולות מגיל 13 ככה שאני יודע שבעבר עשיתי טעויות אבל יש לי שרירים בידיים ואני רוצה שהם יתפתחו עוד יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו