מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהגל14/11/2007
האם מותר להשתמש במולטי טריינר או במשקולות מעל פעם אחד ביום (ב 24 שעות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטי-טריינר
ישראל פרנקל14/11/2007שימוש במכשיר מולטיטריינר ושימוש במשקולות הינם דומים בהשפעתם מבחינת העומס הנוצר על שרירי הגוף. הנקודה המרכזית שאליה יש להתיחס היא מהו העומס המופעל של קבוצת השרירים הפועלות. בדרך כלל רצוי להמנע מהפעלת עומסים חוזרים ונשנים על אותה קבוצת שרירים הקטן מ- 24 שעות כאשר בד"כ מומלצת הפוגה של עד 48 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
גל14/11/2007אני בן 17 וחצי
אני מתאמן במשקולות של 4 ו5 קילו
ולא מזמן קיבלתי מולטי טריינר
איך אני יכול לשלב את שניהם? אני יכול לשלב את שניהם באותו יום?
דרך אגב איך אני יכול לבנות לי תפריט שאני יוכל לעמוד בו כאשר אני לא בבית חלק גדול מהזמן?(יש מאכלים פשוטים שאני יכול להסתמך עליהם?)
אני צריך להתייעץ עם תזונאי או משהו כזה?
עד עכשיו אני אוכל כל יום דיי טוב אבל לא ממש מסודר אני אוכל חלבונים בעיקר אחרי האימון טונה ביצים עוף מאכלים כאלה ולפני בננה או משהו כזה
אני גם עושה מתח
אני התחלתי להתאמן מתח ומשקולות מגיל 13 ככה שאני יודע שבעבר עשיתי טעויות אבל יש לי שרירים בידיים ואני רוצה שהם יתפתחו עוד יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)