אוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזי שומן
    שרונה
    20/08/2010

שלום אני כבת 30 מתאמנת בחדר כושר בצורה אינטסיבית , כל יום רצה והולכת הליכה בשיעור של 75 אחוזי דופק עם שעון פולאר , אתמול ערכתי בדיקה באמצעות הקאליפר ובשילוב מדידת היקפים וקיבלתי שוק אני עם 33 % שומן לא ירדתי חודש שלם במשקל , ...המשקל אכן מראה שירדתי 5 קג.. גובהי 1.65 ואני שוקלת 60 קג..מה עליי לעשות? יש לציין שיש לי אירוע גדול וחגיגי בסוף ספטמבר ואני חייבת להסיר ממשקלי דחוף..
    אני כבר מתאמנת 4 חודשים עובדת על כל קבוצות השרירים העלתי במשקל של המשקלות והקטנתי את החזרות ל8 במשקל כבד.. מה עליי לעשות שארד במשקל... האם שתיית חלבון כדי לשמור על השריר, שאולי "פירקתי" ..
    יש לציין שבנוסף לכל מה שציינתי אני עושה ספיניג 3 פעמים בשבוע..
    עזרו לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזי שומן

הוספת תגובה

• לשני

ד''ר איתי זיו
    20/08/2010

הערותי...
    1. חשובה מאוד התזונה. ייתכן מאוד שעקב הפעילות הגופנית המאומצת המתבצעת הנך נמצאת בתהליך קטבולי ולכן אינך מבחינה בירידה במשקל ואולי אף נצפית עלייה באחוזי השומן.
    2. מציע להגביר את החלק האירובי. ניתן לעבור ל- 5 פעמים בשבוע. חצי שעה -45 דקות בכל פעם. זאת כמובן בהדרגתיות. ראשית 4 פעמים בשבוע ורק אח"כ לעבור ל-5. חשוב גם להקפיד על דופק גבוה ככל שניתן על מנת שהוצאבה הקלורית תגבר ככל שניתן.
    3. ציינת 33% . השאלה איך נבדק ? מכשירים עם מוליכות חשמלית פחות מדויקים מקליפר אלקטרוני ומכשירים מעבדה אחרים.
    בהצלחה ולא להתייאש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שרונה
    20/08/2010

אני נבדקתי באמצעות קאליפר מכני , ומדידת היקפים בסנטימטר..
    אני רצה כל יום 14 קמ אולי זה מה שגרם לי לתהליך הקטבולי?
    איך זה שאחוזי שומן גבוהים וידיים רפוסות בעוד שאני מרימה משקל רב בצורה נכונה..
    יכול להיות שאני לא אוכלת מספיק חלבונים לכן אין עליית במסת שריר, ואף נעשה פה תהליך קטבולי..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו