מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה(:22/08/2010
היי
רציתי לדעת כמה תרגילים יש לעשות לרגליים על מנת שאכן תהיה עבודה משמעותית וטובה
אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע אימוני כוח ועוד פעמיים עושה ריצה
התוכנית מחולקת לעבודה של פלג גוף תחתון (רגליים+בטן+זוקפים) פעמיים בשבוע
ובפעמיים השניים פלג גוף עליון (כתף חזה 2 ידיים גב+בטן)
מטרתי לעלות במסה כדי לעלות קצת במשקל ולהיראות יותר בריאה\חזקה
יש לציין שכבר עכישו אני נראית ככה אבל עדיין צריכה לעלות במשקל 2 קילו כי הייתה לי ירידה בשנה ומשהו האחרונה וזהו אינו משקלי הטבעי
אני מתאמנת חזק ונכון עבודה עצימה עם משקלים שמתאימים לי
שאלתי בנוגע לרגליים אני כיום עושה באימון 2 תרגילים מורכבים (סקוואט או חופשי או במוט + מכרעים עם משקולת יד כל יד 8 קילו) ובנוסף תרגילים במכשירים של פשיטת ברך כפיפת ברך,מקקרבים,מרחיקים ,תאומים רגל רגל עם מ.יד , השאלה אם זה מספיק או שלהוסיף עוד?
אותה שאלה בקשר לידיים אני עושה תרגיל אחד ליד ק ותרגיל אחד לא זה מספיק או שלהוסיף עוד תרגילים לידיים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכנית אימון
שי אלנקרי22/08/2010שלום,
ראשית חסרים פה נתונים כמו: כמה זמן מתאמנת, גיל, משקל, מטרה כללית, כמות סטים בתרגיל וכדומה. בסה"כ נראה שמבחינת תרגילי רגליים בתכנית אימון זו, אפשר לומר שזה די מספיק. מבחינת תרגילי ידיים, אולי יהיה ניתן להוסיף תרגיל לשרירי הזרוע הקדמית ואחד נוסף לאחורית. אבל שוב, התשובה שלי היא מאוד כללית, יש צורך באינפורמציה נוספת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפורמציה
(:22/08/2010בת 22
משקל 48
אחוז שומן נמוך
מבצעת 3 סטים של 12-15 חזרות
מטרה לעלות במסה כי אני צריכה לעלות במשקל וכמו כן שמירה על השריר+חיטוב
יש לי שרירים במידה הנכונה וגוף אתלטי מטרתי כמובן לא להפחית ממה שיש אלא להוסיף קצת בטוב טעם לא בהגזמה ובנוסף לדאוג לחיטוב שייראה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שי אלנקרי24/08/2010אם כך התכנית שלך די בסדר ואני מניח שאת יכולה להמשיך איתה. אחרי הכל זה רק בגדר המלצה אבל מי שיכול לקבוע טוב יותר ממני הוא לא אחר מאשר מאמן הכושר במקום בו את מתאמנת. הוא יוכל לבחון את המקרה לגופו ובמקרה הצורך גם להחליף לך תכנית, להוסיף או להוריד תרגילים.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)