להתחיל לרוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתחיל לרוץ
    תמר
    22/08/2010

הי
    אני בת 38 ,מתאמנת כשנה וחצי , עד עתה הפעילות האירובית שלי כללה בעיקר הליכות , אליפטי וסטפר. בשמונת החודשים האחרונים הוספתי גם שיעורי ספיניניג . מתאמנת 4 פעמים בשבוע , 3 מתוכם ספינינג ועוד אימון אחד הליכון/אליפטי או סטפר.
    אני ביכולת לעבוד ברמות גבוהות יחסית של מאמץ (80% יכולת+ פיקים של עד 90% ) וכן לעבוד במשך זמן ארוך יחסית על רמות דופק של 70%-75%.
    השלתי ממשקלי 11 קילוגרם בחצי השנה האחרונה , מעוניינת להסיר עוד 15 קג'
    אני מעוניינת להתחיל לשלב אימוני ריצה במקביל לאימונים האירובים שלי , נראה לי שזה השלב הבא .
    מאוד מפחדת אבל להפצע , להרוס את הברכיים או הקרסוליים (אני עדיין יחסית כבר כבדה) . בנוסף אני מעוניינת לקיים את אימוני הריצה במקביל לאימוני הספיניניג ובעצם להחליף אימון ספינניג אחד באימון ריצה ולקיים עוד אימון ריצה אחד (ובכך לעשות 2 אימונים ספיניניג ושני אימוני ריצה בשבוע )
    אז איך מתחילים לרוץ ? האם תוכלו להמליץ לי על אימון דו שבועי ? האם עלי להתרכז בזמן או במרחק ? האם למקם את אימוני הריצה אחד ואחרי השני או אימון ספיניג /אימון ריצה וכדומה ?
    תודה רבה על הזמן שלכם ,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתחיל לרוץ

הוספת תגובה

• אימוני ריצה

עופר קיס
    22/08/2010

אני מניח שאת מבינה שהבעיה איננה עצימות הריצה אלא העומס האורטופדי על הברכיים, קרסוליים וגב. . איך מתחילים - לאט. רצים ריצה קלה 30 מטר והולכים 30 מטר X 15 פעמים . 3 ימים לאחר מכן רצים 50 הולכים שלושים. אין חוק רק להקשיב לגוף ולהעלות משך ריצה בה דרגה. בגלל משקל גוף עודף אל תחשיבי את אימון הריצה כאימון מלא עד שימשך 30 דקות בקצב טוב, אפילו אם לא רציף
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו