מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לשאלה על ריצת 2000 מ'ניר15/11/2007
שאלתי אותך שאלה בעמוד הקודם איך להתאמן לריצת 2000 מ' ואמרת לי להתחיל בריצות שדה של כ12-15 דקות 2-3 פעמים בשבוע בקצב שאני מתאמץ באופן קל עד בינוני ולהעלות כל ריצה במקסימום דקה וחצי עד שאני אגיע ל30 דקות ואז לכתוב לך שוב.
טוב אני רוצה להגיד לך שאתמול רציתי לבדוק אם אני מסוגל לרוץ 30 ד' בקצב הזה והצלחתי והרגשתי שאני יכול יותר לרוץ! רצתי באצטדיון על שביל אפר מישורי (כי אני לא יכול לרוץ בשדה לא מרשים לי) אז רצתי את הריצה ואני יודע שכל הקפה באצטדיון זה 340 מ' אז הצלחתי לעשות 18 הקפות כאלה בערך 6 ק"מ ב30 ד'. מה השלב הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצת 2000
אביחי09/02/2008מהו השיא האנושי עד כה בהיסטוריה של ריצת 2000 מטר...??
פשוט יש לי התערבות עם חבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריצת 2000
עופר קיס09/02/2008יום אחד תעשה חימום טוב ואחר כך צא לריצה מקסימאלית של הקפה אחת של 340 מטר ומדוד אותה
אימון יום א
שתי הקפות במהירות טובה (80%) , 3 דקות ריצה קלה מאד כפול 3 פעמים. תסיים ב 10 דקות ריצה קלה ומתיחות
אימון יום ג
ריצה קלה - בינונית של 30 דקות
אימון יום ה
כמו יום א רק אחרי מנוחהשל 7 דקות ריצה בינונית + של 10 דקות ואז ריצה קלה ומתיחות
בצע זאת שבועיים ותחזור אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקי מהירות
עופר קיס16/11/2007רוץ 4 פעמים בשבוע. פעמיים 20 דקות בקצב בינוני - קל .
בפעמיים הנוספות רוץ 3 סיבובים קל כחימום ולאחר מכן רוץ שליש סיבוב בקצב בינוני פלוס ואת שאר הסיבוב קל. בצע זאת בהתחלה למשך 6 סיבובים והגבר כל שבוע בסיבוב עד ל 10 .
סיים בריצת התאוששות של 2 סיבובים קל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)