תוצאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות
    מירי
    27/08/2010

אוכלת תפריט מאוזן של 1200 קלוריות אחרי ירידה וכבר שנה שומרת , עושה בין שלוש לארבע ספורט , ריצה וספינג, וכוח פעמיים בשבוע,
    רוצה לרדת שלוש קילו
    שאלות
    1 כמה פעמיים בשבוע צריך לעשות ספורט כדי לרדת ? האם אני עושה מספיק
    אין לי זמן לעשות יותר . ילדים עבודה חיים בקיצור
    אז אני לא ארד במשקל ?
    ובמידע ואני רוצה גם לראות תוצאות בחיזוק הגוף כוח של פעמיים בשבוע מספיק

הפעילות שלי הוא שלוש פעמיים סיבולת, וכוח פעמיים בשבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות

הוספת תגובה

• למימי

ד''ר איתי זיו
    29/08/2010

הערותי...
    1. על פניו לפי הנתונים שצוינו נראה שצריכת - 1200 קלוריות ביום - נמוך מדי מכיוון שהנך עוסקת בפעילות גופנית על בסיס קבוע. מציע להתיייעץ עם איש מקצוע על מנת לוודא שחילוף החומרים לא ייפגע ויהיה נמוך יותר. ייתכן שבשל צריכה קלורית נמוכה יחסית הנך מתקשה להפחית במשקל.
    2. חיזוק פעמיים בשבוע מספיק אך עדיף 3. ניתן לבצע את האימון בחדר הכושר או בסטודיו כנגד אביזרי עזר. מאוד חשוב שהעצימות האימון תהיה גבוהה דיה על מנת שהאימון יהיה אפקטיבי. מספר החזרות המומלץ בכל תרגיל נע בין 20-8 בממוצע.
    3. במידה והאימון האירובי והאנאירובי שהנך מבצעת 4-3 פעמים בשבוע הנו בעצימות ונפח מתאימים ניתן להשיג תוצאות טובות.
    4. חשוב להעלות את דרגת הקושי באופן קבוע על מנת לגרום להסתגלות מחודשת של מערכות הגוף השונות ולהשתפר . אזי חילוף החומרים יעלה עוד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו