מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאותמירי27/08/2010
אוכלת תפריט מאוזן של 1200 קלוריות אחרי ירידה וכבר שנה שומרת , עושה בין שלוש לארבע ספורט , ריצה וספינג, וכוח פעמיים בשבוע,
רוצה לרדת שלוש קילו
שאלות
1 כמה פעמיים בשבוע צריך לעשות ספורט כדי לרדת ? האם אני עושה מספיק
אין לי זמן לעשות יותר . ילדים עבודה חיים בקיצור
אז אני לא ארד במשקל ?
ובמידע ואני רוצה גם לראות תוצאות בחיזוק הגוף כוח של פעמיים בשבוע מספיק
הפעילות שלי הוא שלוש פעמיים סיבולת, וכוח פעמיים בשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למימי
ד''ר איתי זיו29/08/2010הערותי...
1. על פניו לפי הנתונים שצוינו נראה שצריכת - 1200 קלוריות ביום - נמוך מדי מכיוון שהנך עוסקת בפעילות גופנית על בסיס קבוע. מציע להתיייעץ עם איש מקצוע על מנת לוודא שחילוף החומרים לא ייפגע ויהיה נמוך יותר. ייתכן שבשל צריכה קלורית נמוכה יחסית הנך מתקשה להפחית במשקל.
2. חיזוק פעמיים בשבוע מספיק אך עדיף 3. ניתן לבצע את האימון בחדר הכושר או בסטודיו כנגד אביזרי עזר. מאוד חשוב שהעצימות האימון תהיה גבוהה דיה על מנת שהאימון יהיה אפקטיבי. מספר החזרות המומלץ בכל תרגיל נע בין 20-8 בממוצע.
3. במידה והאימון האירובי והאנאירובי שהנך מבצעת 4-3 פעמים בשבוע הנו בעצימות ונפח מתאימים ניתן להשיג תוצאות טובות.
4. חשוב להעלות את דרגת הקושי באופן קבוע על מנת לגרום להסתגלות מחודשת של מערכות הגוף השונות ולהשתפר . אזי חילוף החומרים יעלה עוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)