להוריד ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להוריד ברגליים
    שרית
    29/08/2010

שלום רב! אני בת 27 שוקלת 84 ק"ג יש לי 3 פריצות דיסק תחתונות התחלתי לפני כ-5 חודשים לרקוד ריקודים סלונים ומאז הורדתי 11 ק"ג , והביעה שלי והיא תמיד הייתה זה הרגליים, חשבתי שהריקוד יעזור לי יותר להתמקד בהם אבל זה עזר לי להוריד בכללי בכל הגוף השאלה שלי איזה סוג של ספורט אני צריכה לעשות שיעזור לי במיוחד להוריד ברגליים וכמובן שלא יהיה עומס רב לגב התחתון בגלל הפריצות המליצו לי אירובי מדרגה האם זה יעזור והאם וזה בסדר מבחינת הגב אם לא אז אשמח לשמוע ממכם עצות שיכולות להועיל לי. תודה רבה מראש !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להוריד ברגליים

הוספת תגובה

• לשרית

ד''ר איתי זיו
    29/08/2010

הערותי...
    1. ריכוז השומן בגוף ואופן פיזורו הנו גנטי. לא ניתן להפחית שומן באזור מסוים ואופן ההורדה של השומן בגוף משתנה מאדם לאדם. ברם, על מנת להשפיע על העלאת הטונוס השרירי ושיפור האסתטיקה חשוב לבצע פעילות גופנית נוספת כגון: אימון משקולות, אימונים אירוביים כמו- קיקבוקס, ריצה, פעילות בסטפר ועוד. הכול בכפוף להוראות מדויקות שתקבלי מאיש מקצוע.
    2. חשוב לזכור שפעילות גופנית לבדה לא תורמת באופן ממשי להפחתה במשקל אצל מתאמן 'מן השורה'. תמיד צריך להיות בהגבלה קלורית ותפריט מאוזן כך שלא תתרחש השמנה למרות הפעילות הגופנית.
    3. חשוב לבצע לפחות 4 פעמים בשבוע פעילות גופנית על מנת למקסם את התוצאות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו