מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להוריד ברגלייםשרית29/08/2010
שלום רב! אני בת 27 שוקלת 84 ק"ג יש לי 3 פריצות דיסק תחתונות התחלתי לפני כ-5 חודשים לרקוד ריקודים סלונים ומאז הורדתי 11 ק"ג , והביעה שלי והיא תמיד הייתה זה הרגליים, חשבתי שהריקוד יעזור לי יותר להתמקד בהם אבל זה עזר לי להוריד בכללי בכל הגוף השאלה שלי איזה סוג של ספורט אני צריכה לעשות שיעזור לי במיוחד להוריד ברגליים וכמובן שלא יהיה עומס רב לגב התחתון בגלל הפריצות המליצו לי אירובי מדרגה האם זה יעזור והאם וזה בסדר מבחינת הגב אם לא אז אשמח לשמוע ממכם עצות שיכולות להועיל לי. תודה רבה מראש !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית
ד''ר איתי זיו29/08/2010הערותי...
1. ריכוז השומן בגוף ואופן פיזורו הנו גנטי. לא ניתן להפחית שומן באזור מסוים ואופן ההורדה של השומן בגוף משתנה מאדם לאדם. ברם, על מנת להשפיע על העלאת הטונוס השרירי ושיפור האסתטיקה חשוב לבצע פעילות גופנית נוספת כגון: אימון משקולות, אימונים אירוביים כמו- קיקבוקס, ריצה, פעילות בסטפר ועוד. הכול בכפוף להוראות מדויקות שתקבלי מאיש מקצוע.
2. חשוב לזכור שפעילות גופנית לבדה לא תורמת באופן ממשי להפחתה במשקל אצל מתאמן 'מן השורה'. תמיד צריך להיות בהגבלה קלורית ותפריט מאוזן כך שלא תתרחש השמנה למרות הפעילות הגופנית.
3. חשוב לבצע לפחות 4 פעמים בשבוע פעילות גופנית על מנת למקסם את התוצאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)