חיטוב שרירי הפנים (פרצוף)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב שרירי הפנים (פרצוף)
    ישי
    30/08/2010

שמתי לב שלהרבה אנשים שריריים יש גם פנים חטובות, שרירי הלסת האחורית נראים יותר בולטים.
    האם זה תרגילים לצריך לעשות במיוחד כדי לקבל תוצאה כזו, או שזה קורה באופן טבעי במהלך אימוני הכושר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב שרירי הפנים (פרצוף)

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תגובה?

ישי
    31/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לישי

ד''ר איתי זיו
    31/08/2010

הערותי...
    1. פנים חטובות הן סביר ודאי להניח פועל יוצא של אחוזי שומן נמוכים יותר המאפיינים את המתאמנים על בסיס קבוע ומקפידים על תפריט מאוזן.. לא מבצעים תרגילים לשרירי הפנים באופן ייחודי ושרירים אלה (עשרות שרירי9) פועלים באופן מהותי יותר בעת פעילות גופנית מאומצת בה כגון - ריצה, קפיצות שונות, אימוני משקולות ועוד.
    2. מפתחי גוף ןספורטאי כוח במקרים רבים עושים שימוש בסטרואידים אנבוליים.אזי יש השפעה על מבנה השרירים והעצמות בכלל וכן גם על עצמות ושרירי הפנים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנים

שי אלנקרי
    02/09/2010

שלום דרור,
    לא ידועים לי תרגילים כאלו או אחרים בתוך חדר הכושר כדי לחטב את הפנים. ישנם הרבה דברים שנגרמים גנטית או "בצורה טבעית", אבל אני לא מכיר כמעט אנשים שמבצעים אימון לפנים. שווה להעמיק בדיקה ביוטיוב או בכל אמצעי אחר, אני מניח שתוכל למצוא איזה תרגיל או שניים אבל אל תתפתה לחשוב שזה יהיה מה ש"יחטב" לך את הפנים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו