אני צריך המלצה ברורה לנעלים להליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריך המלצה ברורה לנעלים להליכה
    עופר לב
    03/09/2010

שמי הוא עופר לב בן 55 יודע דבר או שניים בעשיית כושר אך מאחר ואני בעל בעיות הן בברכיים והן בגב התחתון אני נתקל כל הזמן בבעיה למציאת נעל מתאימה להליכה על אספלט(לרוץ מזמן כבר הפסקתי)למרות בירורים מקיפים אני תמיד מגיע לאותם המלצות מעופלות תבוא ונבדוק את כף הרגל שלך ואז נמליץ"כי לכל אחד יש רגל שונה וצרכים שונים" זה יפה וגם מרגש אך אני גר בצפון ואין לי את הפרבילגיה להגיע לבדיקה.אז אנא תנו לי כמה הצעות מכמה חברות לפי דגמים שאוכל להתקדם קדימה ניסיתי בעבר כמה דגמים מובילים וחלק היו טובים בעבור בעיות הברכיים וחלק היטיבו עם הגב,אך לא מצאתי נעל שעשתה טוב לשתי המיגבלות.
    תודה על זמנכם מקווה לתשובה ברורה ולא מתחמקת.
    הרבה בריאות לכל אשר בציון ומחוץ לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נעליים

שי אלנקרי
    05/09/2010

שלום עופר,
    אני מבין את בעייתך (די נפוצה), את השאלה היא מאוד כללית. נעל שיכולה להיות טובה עבורי יכולה להיות גרועה עבורך ולהיפך. זה משתנה בהתאם למבנה כף הרגל, משקל הגוף ועוד פרמטרים שונים המשתנים מאדם לאדם. בכל מקרה, נעלי הריצה/הליכה המתאימות לי הן ASICS NIMBUS . אני מקווה שתשובתי תעזור לך, אף על פי שהיא תשובה מאוד כללית.
    שתהיה שנה טובה ומוצלחת, המון בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות עזרת לי מאד

עופר לב
    05/09/2010

שלומות לך שי ותודה על העזרה,אני נסיתי כמו שאמרתי את כל סוגי הנעלים של ניו באלנאס וסוקוני וכל אחד פתר רק חלק מהבעיה שלי המשולבת בברכיים חסרות סחוס ורצועה קרועה וגב תחתון חוליה של הזנב מחוקה.רק ברוקס התאימה לי אך אין לי אפשרות להגיע למרכז ואתמול שמתי עין על הנעל שהצעת לכן עזרת לי מאד.
    תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף

שי אלנקרי
    12/09/2010

בכיף, ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו