אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימונים
    אורי
    05/09/2010

שלום אני מתאמן בערך 4 חודש בקרב מגע פעמיים בשבוע בחודש וחצי האחרונים אני מתאמן גם בחדר כושר 2 פעמים בשבוע בימים שאין קרב מגע כאשר הכול מסתכם סך הכול ב 4 פעמים בשבוע עכשיו אני הוספתי עוד יום בשבוע חדר כושר לפני 2 שבועות ועכשיו ממחר אני רוצה להוסיף עוד 3 אימוני איגרוף בשבוע באותם ימים שיש לי חדר כושר כאשר אימון איגרוף כולל גם ריצות כמו ספרינטים חוץ מהאיגרוף עצמו השאלה שלי היא כמה שעות עליי לנוח בין האימון חדר כושר לאימון איגרוף שהם באותו יום העם זה בסדר בבוקר חדר כושר ובצוהריים אימון איגרוף? והאם ההדרגה בה העלתי את כמות האימונים היא טובה מספיק? בשביל להתחיל את האימוני איגרוף כבר עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימונים

הוספת תגובה

• אימוני אגרוף

עופר קיס
    07/09/2010

תשאר על שני אימונים בחדר כושר ופעמיים איגרוף במשך 3-4 שבועות ואם הכל הולך חלק ואתה מרגיש טוב ואנרגטי תוסיף את אימון האיגרוף השלישי. בוקר ערב זו חלוקה נכונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו