מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיניב07/09/2010
אני רוצה להתחיל להתאמן ולהתנפח?
איך אני עושה בלי מכון כושר?
לקנות מתח לבית?
משקולות?
אני לא יודע עם איזה משקל להתחיל? אני בן 17 וחצי...
מזרון לשכיבות סמיכה וכפיפות בטן או שאפשר פשוט לעשות כפיפות בטן על המיטה?
שכיבות סמיכה?
תרגילים לגב?
והאם משקולות והתעסקות איתם יכולה לגרום לפגיעה בצמיחה ובגובה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
יניב07/09/2010האם אבקות חלבון מזיקות לבריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
איתי הר-ניר09/09/2010שלום יניב
אנשים לא מתנפחים, הם מוסיפים מסה.
אימון משקולות אימנו פוגע בגדילה, בכדי להשיג תוצאות צתטרך תוכנית מסודרת ומאוזנת ע"י איש מקצוע.
תזונה ומנוחה מתאימה באימונים חשובים כמו האימון עצמו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליניב
ד''ר איתי זיו10/09/2010עונה על שתי השאלות...
1. מטרת האימון לפי דבריך הנה היפרטרופיה - העלאת מסת שריר. ניתן להשיג מטרת אימון זו גם לא אימון משקולות אם שומרים על הכללים הנחוצים כגון: מספר חזרות בכל התרגילים שנע בין 20-6, צריכת חלבון מספקת (1.5 גרם לקילוגרם משקל גוף בפריסה על כל היום, 3 אימוני כו בשבוע לפחות, זמני מנוחה קצרים בין סט לסט - 45-90 שניות בממוצע ועוד.
2. חשוב לזכור שבאמצעות מתח ותרגילים אחרים כנגד משקל גוף ניתן אמנם להעלות מסת שריר אך לא כמו באימון משקולות.
3. על מנת לבצע מבחר תרגילים בבית מומלץ להצטייד במתח, משקולות, ספת לחיצה ואף מוט משקולות. חשוב להצטייד במשקולות בדרגות משקל - נמוך עד גבוה מכיוון שכשחל שיפור יש להעלות משקלים בתרגילים השוןנים על מנת שיושג שיפור נוסף וכך ניתן יהיה להעלות מסת שריר.
4. חשוב לבנות תוכנית אימונים מסודרת על ידי איש מקצוע.
5. אימון התנגדות- משקולות לא פוגי על פוטנציאל הגביהה . להיפך- משפר ותורם לגדילה טובה יותר. הדבר תלוי רבות גם בתזונה מכיוון שישנן בעיות בגדילה הןם בדרך כלל בשל תזונה החסרה ברכיבי מזון חיוניים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)