כאבים בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך
    אני
    10/09/2010

אני עושה הליכות ומשלבת מעט ריצות כבר כמעט שנה,בערך 4-6 פעמים בשבוע...
    לאחרונה החלו לי כאבים בברך וכבר שבועיים שאינני עושה שום פעילות גופנית.
    היום ניסיתי שוב ללכת הליכה כמעט מהירה ובאמצע הדרך תקף אותי כאב והפסקתי....
    מה זה יכול להיות?ומה עליי לעשות?
    יש לציין שהיום הכאב היה עוד כמה דקות לאחר ההליכה ופסק....
    במהלך השבועיים האחרונים,היו לי כאבים גם במנוחה....
    הכאב הוא לא עז ואף נסבל,אבל מטריד נורא וגם אני לא יודעת אם זה בסדר להמשיך בפעילות או להפסיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בברך

הוספת תגובה

• לאתי

ד''ר איתי זיו
    10/09/2010

להלן הערותי....
    1. עלולות להיות הרבה סיבות לכאבים במפרק הברך: הנעלה לא טובה, פגיעה חיצונית או פנימית, בעיה עם אחד מהמבנים הרבים במפרק הברך- מיניסקוס, רצועה, סחוס וכדומה, סגנון הליכה שגוי ועוד.
    2. מציע להמשיך לבצע פעילות גופנית בכל מצב. אם יש קושי בהליכה אזי לבחור פעילות גופנית אחרת - שחייה, סטפר, קרוס טריינר וכדומה הקיימים בחדר הכושר.
    3. חשוב לבדוק הבעיה בהקדם אצל אורטופד וייתכן שרק בצילום ניתן יהיה לדעת מקור הכאב.
    4. חלק ניכר מהכאבים עוברים גם ללא טיפול מסוים ולכן ייתכן שבעת שתחרי פעילות אירובית אחרת הבעיה בברך תעבור לבינתיים.
    5. הנעלה - מדי כ- 700 ק"מ מומלץ להחליף נעלי ריצה או הליכה. במידה והן לא הוחלפו זמן רב ייתכן גם שהדבר קשןר לכאבים המדוברים.
    6. חשוב לא להתאמן בעת שחשים בכאב על מנת לא להחריף המצב הקים.
    מצע להתייעץ גם בפורום רפואת ספור.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והאם יתכן דלקת?

אתי
    11/09/2010

1.האם תיתכן דלקת?
    2.שילבתי דיאטה חריפה במהלך כל התקופה ורק בזמן האחרון לקחתי את עצמי בידיים ואני נעזרת בייעוץ תזונאי קליני,אז האם יתכן שזה מ"מחסור באוכל."?
    3.אפנה לאורטופד בהקדם-ואעדכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו