ריצה להרזייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה להרזייה
    אריה
    12/09/2010

שלום,
    האם עדיף לרוץ מרחק מסויים 5-10 ק"מ במהירות מהירה או
    איטית בשביל
    להרזות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצה להרזייה

הוספת תגובה

• ריצה

שי אלנקרי
    12/09/2010

שלום אריה,
    קצב הריצה הינו אינדיבידואלי והוא תלוי ברמת הכושר הגופני שלך. בכל מצב של ריצה ואפילו הליכה (קלה יותר או מהירה) אתה מעודד את ההוצאה האנרגטית ובכך מביא לגירעון קלורי. גירעון קלורי למשך זמן גם יוביל לירידה במשקל. התחל לפי הקצב שלך ולפי היכולת האישית ובתאם לרמת הכושר הגופני תוכל להאיץ ולעלות את קצב הריצה. אני מציע להשתמש בשעון דופק ובכך תוכל לעבוד לפי טווחי דופק ולאמוד את קצב שיפור הכושר הגופני. שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

אריה
    12/09/2010

שלום שי,
    שכחתי לציין שאני רץ כבר תקופה ארוכה ומרחקים יחסית ארוכים 5-8 ק"מ . אמרו לי שאם אני ירוצ מהר יותר אני ירזה יותר. ( מה שלא חשבתי קודם)
    השאלה היא האם להשקיע מאמץ בזמן הריצה ולרוץ את המרחקים האלה במהירות?
    או לרוץ בקצב בינוני?
    מה עדיף מבחינת הרזייה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאריה

ד''ר איתי זיו
    17/09/2010

הערותי....
    1. מבחינת הרזיה ככל שקצב הריצה יהיה מהיר יותר כך ייעשה שימוש רב יותר בקלוריות.\
    2. המטרה לא לקצר את זמן הריצה אלא להגיבר בהדרגתיות אצ המהירות.
    3. במידה ויישעה שימוש בשיטות אימון אירוביות שונות הרי תהיה לכך השפעה משמעותית גם על ההואצה הקלורית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו