להכנס לכושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להכנס לכושר
    אורח
    13/09/2010

ברצוני להכנס לכושר של ריצות ואימוני כח, אני ממש רזה והגב שלי די חלש.. אני רוצה לדעת מה לעשות בדיוק כולל הכל מתרגילים ועד זמנים וכמויות (אני קבעתי פגישה לדיאטנית בשביל להשמין) . תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להכנס לכושר

הוספת תגובה

• לאורח

ד''ר איתי זיו
    15/09/2010

מציע:
    1. להירשם למועדון כושר או מסגרת לשיפור כושר גופני אחרת ולא לבצע את הפעילות הגופנית לבד מכיוון שהדבר מצריך ידע לא מועט.
    2. חשובה ההדרגתיות - ניתן להתחיל להתאמן 3 פעמים בשבוע ותוך מספר שבועות לבצע 4 אימונים ואולי בעתיד יותר.
    3. עלייה במשקל ומיקסום התוצאות כרוך רבות בתזונה מתאימה ולכן טוב שנקבעה פגישה עם הדיאטנית.
    4. ניתן להתחיל בתרגילים המתבצעים בבית או בפארק - כמו שכיבות סמיכה, מתח, תרגילים לשרירי הבטן וכדומה ותוך מספר שבועות חודשים לעבור למסגרת אחרת מסודרת.
    5. המעודד שעל ידי תקופת זמן קצרה יחסית ניתן לשפר את הכושר הגופני ולהשיג תוצאות טובות.
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו