אני מקפיד על כושר אבל משמין.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מקפיד על כושר אבל משמין.
    ישי
    16/09/2010

אני הולך במשך כבר יותר מחודש לחדר כושר, שלוש פעמים בשבוע. אני עושה אימון אירובי בין 20 ל30 דקות כל פעם ולאחר מכן, אני עושה מגוון מכשירים לפיתוח השרירים.
    התזונאית שהתייעצתי איתה אמרה לי לאכול יותר פחמימות וחלבונים כדי לפתח את השרירים. במכון אמרו לי שאחוזי השומן שלי תקינים, אבל מאז ששיניתי את התפריט שלי והתחלתי לאכול יותר פחמימות אני חושב שהכרס שלי רק גודלת במקום להעלם.
    חשבתי להתחיל להגיע כל יום למכון כדי לעשות אירובי, ושלוש פעמים בשבוע להמשיך עם הפעילות האינרובית.
    השאלה שלי היא האם זה עלול לפגוע בתהליך פיתוח השרירים? האם זה עלול לעשות נזק לגוף שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לישי

ד''ר איתי זיו
    17/09/2010

הערותי....
    1. במידה ונמצא שהמשקל ואחוזי השומן עלו הרי ההכנסה הקלורית רבה יותר מההוצאה. שחוב לזכור שאימוני כושר למתאמן 'מן השורה' כרוכים בהוצאה קלורית זניחה. לכן ללא תפריט המוגבל קלורית ומורכב באופן מושכל על ידי דיאטן ספורט גובר הסיכוי להשמין למרות העיסוק הקבוע בפעילות גופנית.
    2. לגבי נזק שרירי אין שום סיבה שתהיה תופעה זו. כל עוד הנך מתאמן בקביעות והתזונה תקינה אין בעיה. חשוב לבצע פעילות גופנית בתהליך דיאטה על מנת להפחית את השימוש ברקמת השריר ועל ידי כך לשמור על חילוף החומרים הכול כך חשוב.
    בהצלחה רבה וחשוב מאוד לא להתייאש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו