מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נעלי ריצהמשה16/09/2010
שלום , אפשר להמליץ לי בבקשה על נעליי ריצה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיא
ד''ר איתי זיו17/09/2010קשה עד בלתי אפשרי להמליץ על נעלי ריצה בפורום מכיוון שהדבר מצריך ידע רב לרבות:
1. מטרת האימון ונפח האימון.
2. שטח הריצה המיועד.
3. וותק בריצה.
4. מבנה כף הרגל וידע על בעיות אורטופדיות אם ישנן.[\
5. משקל הגוף.
6. שטח הריצה
חשוב להתייעץ עם איש מקצוע בעניין. מומלץ מעבדת הליכה בה מבצעים בדיקה מעמיקה ביותר ולבסוף הנך מקבל דוח מפורט עם כל הליקויים הקיימים בסגנון ההליכה (או שאינם קיימים), אופן חלוקת עומסים במהלך הפעילות, נעלי ריצה מתאימות לכף הרגל לפי נתוני המעבדה ועוד (יוצעו מספר סוגים של נעליים).
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
משה19/09/2010אז עכשיו למי אני צריך לפנות אני רוצה נעל טובה שתהיה לי שתתאים לי בול לרגל אז למי לפנות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיא
ד''ר איתי זיו19/09/2010מציע:
במידה והנך מעוניין בבדיקת הליכה/ריצה רצינית ומקצועית לפנות לאחת מהמעבדות שעושות זאת. למשל, איימקס. יש גם אחרות. במידה ולא מדובר רק בהמלצה ניתן לפנות לחנויות ריצה מקצועיות ולקבל המלצה. אם אגב ישנה בעיה כלשהי אורטפדית ממומלץ להתייעץ עם רופא ספורט או פיזיותרפיסט ספורט.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ישנה בעיה מיוחדת
עדה23/09/2010ממליצה לפנות לאתר "אפוס" הם יעזרו לך. אני מכירה אישית את אחד הממציאים מתוך שניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שנוח לך ברגל
איל23/09/2010גיא
תנסה לא לסתכל על מותג ומחיר למרות שזה מאוד קשה. אני בעלים של חנות ספורט ולמרות זאת לדעתי ועם הנסיון שיש לי עם אלפי לקוחות הנעל שנוחה לך על הרגל בעת הנעילה ולאחר השריכה (מדגיש למדוד את הנעל בשני הרגליים כי יש הבדלי מידה לכל אדם בין כף רגל שמאלית לימנית). תלך ותרוץ בחנות עם הנעליים במשך 15 דקות ולאחר מכן תדע עם הנעל נוחה ומתאימה. נעל שלא נוחה לך בעת הנעילה הראשונה לא תתאים ותהיה נוחה לאחר שבוע כמו שינסו למכור לך. נעל צריכה להיות בינגו בדקה הראשונה. לכל אחד ואחד מאיתנו יש כף רגל שונה, משקל שונה,צורת ריצה שונה,מבנה הליכה שונה. לסיכום לאחר 500 עד 800 ק"מ תחליף שוב נעלי ריצה מכיוון שהסוליה קורסת משימוש למרות שכלפי חוץ הנעל יכולה להיראות חדשה לגמרי. חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)