דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    נטלי
    19/04/2007

שלום
    אני בת 22 מטר שישים ושוקלת 71 אני רוצה להוריד במישקל וכרגע אני עושה דיאטה ופעילות ספורטיבית של שעה ביום וברצוני לשאול כמה אני צריכה להוריד ותוך כמה זמן תהיה לי ירידה במישקל(התחלתי דיאטה לפני שבוע וחצי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• המדדים שאת מבקשת לדעת

יורם אילת
    21/04/2007

הם מדדים משתנים מאדם לאדם ואינם קבועים . לכל אדם יש הוצאה אנרגטית שונה .
    דיאטה צריכה להיות הדרגתית איכותית ומבוקרת . מומלץ להגיע להפחתת צריכה אנרגטית של לא יותר מ 500 קלוריות ביום . כדי שהגוף יקבל את מה שהוא צריך לתפקוד תקין .
    גם לעצימות ולאיכות הפעילות הגופנית יש משמעות , יש להתאמן בדופק מתאים שנקבע ע"י איש מקצוע , לפי המטרה . בהצלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה

נטלי
    21/04/2007

אני לא מונעת מגופי דבק אני אוכלת 3 ארוחות ביום אוכלת פחות לחם והורדתי ג'נק פוד עוגות שתייה מתוקה ועוד אני עושה הליכה מהירה במשך 50 דקות השאלה שלי היא אם אני עושה דיאטה כזו ומשקלי הוא 71 והגובה 1.60 כמה אני צריכה להוריד מבחינה בריאותית כי אני יודעת שאפשר לחשב זאת לפי גובה ומשקל וגיל כמובן תודה על ההתיייחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את בדרך הנכונה ..

יורם אילת
    23/04/2007

אם תשמרי על אורך חיים כזה לתקופה ממושכת התוצאות לא יאחרו להגיע ... שוב אם את מחפשת מספרים הם משתנים בין אדם לאדם .. בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו