אלפטיקל והליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלפטיקל והליכה
    אתי
    24/09/2010

יש לי אלפטיקל בבית--אני מתאמנת עליו 20-25 דקות ואני מסיימת כשהבגדים שלי מלאי זיעה וכשאני עושה הליכה מהירה של 35 דקות אני גם מזיעה אבל הרבה פחות.
    מטרתי היא שריפת קלוריות!
    א. אם אני אתאמן רק על האלפטיקל יום יום זה מספיק?
    ב. האם אינדיקציה של הזעה יכולה להעיד על כך שאני שורפת יותר\פחות קלוריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלפטיקל והליכה

הוספת תגובה

• לאתי

ד''ר איתי זיו
    25/09/2010

הערותי...
    1. הדופק עולה בעת הפעילות האירובית אך אינו קשור ישירות למידת ההזעה. הזעה הנה מנגנון קירור של הגוף ללא קשר אם הפעילות האירובית אפקטיבית או לא. בעת פעילות גופנית מידת ההזעה שונה מאחד לאחד. ישנם מתאמנים המזיעים כבר בדקות הראשונות של הפעילוץת ואילו אחרים גם אחרי שעה של פעילות לא ממש מזיעים.
    2. שימוש ניכר בקלוריות הנו פונקציה של מידת הדופק בעת הפעילות ומשתנים נוספים כמו - מנח הגוף, מספר התנועות המבוצעות בדקה של פעילות במכשיר האירובי ועוד. לא הזעה. ייתכן שבאליפטיקל המאמץ המבוצע רב יותר ומזיעים יותר לעומת המסילה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מומלץ יותר?

אתי
    25/09/2010

אלפטיקל או הליכה?או שזה לא משנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו