היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    דניאל
    28/09/2010

אני בן 13,משקל-45 גובה-160.
    אני מתאמן במשקולות בערך חודשיים.
    רציתי לדעת האם אני יכול גם לעשות את האימונים שלי כך שבאימון אחד עובדים על כל קבוצות השרירים(חזה,גו,רגליים,כתפיים,זרועות,דו ראשי) ויום אחר כך מנוחה?
    או שאני *חייב* לחלק את זה לשתי אימונים?"
    כי אני מעדיף לעשות הכל באימון אחד,כי אין לי ממש זמן ללכת כל יום לחדר כושר ולעשות כל יום אימון שונה..
    בתודה,דניאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• לדניאל

ד''ר איתי זיו
    02/10/2010

הערותי....
    1.. לא צוינה מטרת האימון העיקרית אך במידה והנך מעוניין לא להתאמן יום לאחר יום ניתן בשלב זה להתאמן 3 פעמים בשבוע בממוצע. מקובל לבצע אימון כולל בו יופעלו כל קבוצות השרירים באימון אחד.
    2. בכל אימון יש לבצע 8 תרגילים לפחות ל- 8 קבוצות השרירים הקיימות: רגליים, גב, חזה, כתפיים, כופפי מרפק, פושטי מרפק, בטן וזוקפי גו. מספר החזרות בכל סט 15- 10 בממוצע וכשרמת האימון גבוהה יותר ניתן גם לבצע 15-6 בממוצע. זמני מנוחה בין סט לסט - 90-45 שניות בממוצע.
    3. מדי כחודש מומלץ להחליף תוכנית אימונים. הדבר יתבטא בהחלפת תרגילים, מספר החזרות וכדומה.
    4. בחודשי האימון הראשונים חשוב לבצע בעיקר תרגילים רב מפרקיים - מורכבים ופחות מבודדים.
    5. חשוב להתייעץ עם איש מקצוע לגבי ההמשך. הן מאמן כושר רציני והן דיאטן קליני.
    בהצלחה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו