מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון כושר אחרי כאבי גב ויד שמאליתשמעון וייס29/09/2010
שלום אני מתאמן במכון כושר כבר 3 וחצי שנים במכשיר אליקפוטר- סביב 40 דקות אימון- שישה ק"מ אוניברסיטה ת"א . בחצי שנה אחרונה התאמנתי גם על אימוני משקולת כ20 דקות 4-5 מכשירים לצד 20 דקות במכשיר אליקפוטר( סטפס? ) לפני חודש כנראה בגלל מזגן התחילו לי כאבים בגב עליון וביד שמאלית כאבים חזקים ושהפריעו לי לישון בלילה. אני הלכתי לרופא אורטופוד וקיבלתי כדורים . כרגע גמרתי את הכדורים.הוא המליץ לי לא ללכת למכון כושר בגלל גילי בן 40. אלא לרוץ חופשי או שחיה . מה עלי לעשות . אני לא רוצה להשמין והפעילות הגופנית חשובה לי מאוד פיזית ונפשית ולמערכת עיכול. האם האליקפוטר יכול לפגוע בגופי . זה לא דומה לריצה בחוץ .
כרגע רצתי בים כ12 דקות ולפני יום רצתי כ17 דקות בפארק. אך קשה להתמיד בלי מסגרת קבועה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשמעון
ד''ר איתי זיו02/10/2010הערותי...
1. חשוב לבדוק מקור הכאבים ולטל בהם אצל פיחזיותרפיסט ספורט!!! אזי תקבל המלצות מדויקות לפעילות וכמובן לא תקבל הנחיה לנוח... חשוב לבצע פעילות גופנית ותרגילים מתאימים לשיקום.
2. עד להתייעצות חשוב לא לבצע את הפעילות הגופנית בסף כאב.
3. אימוני כוח יש לבצע במעגלי החיים על בסיס קבוע ללא הפסקה! יש לך חשיבות ראשונה במעלה מבחינה בריאותית, אסתטית, הרזיה ועוד.
3. ניתן להתאמן 3-2 פעמים בשבוע תוך הפחתת העומס ועדיין להינות מהיתרונות הבריאותיים הרבים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)