פיתוח שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיתוח שרירים
    דני
    29/09/2010

אני בן 14 וחצי גובה 156 שוקל 43 אני מתאמן כבר כמעט חודשיים ללא משקולות אני רואה שיש קצת תוצאות אם אני מסתכל על היד מהצד אני רואה שהיא גדולה ושרירית שאני מסתכל לא מהצד זה נראה כאילו לא התאמנתי בכלל היד נראית רזה נורא אשמח אם תעזרו לי להבין מה קורה..
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיתוח שרירים

הוספת תגובה

• פיתוח שרירים-המשך...

דני
    29/09/2010

אין לי גם כל כך שרירים בכתפיים בבקשה אני זקוק לעצות שיעזרו לי לפתח גם את שרירי הכתפיים..
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדני

ד''ר איתי זיו
    02/10/2010

הערותי...
    1. חשוב לבצע אחת לחודש בממוצע מדידות אנתרופומטריות הכוללות במקרה המצוין: משקל, היקפים ואחוזי שומן על מנת לאמוד את ההתקדמות ולבנות תוכנית אימונים מתאימה.
    2. חסרים נתונים רבים על מנת לתת המלצה זו או אחרת לרבות: מטרת האימון, תזונה (האם מאוזנת? מספר האימונים השבועי ועוד.
    3. מוצע להתאמן בשלב זה 3 פעמים בשבוע בחדר הכושר , להפעיל את כל 8 קבוצות שהרירים הקיימות, 3 סטים בכל תרגיל, 12-15 חזרות בכל סט,מנוחה של 60 שניות בממוצע בין סט לסט.
    4. מומלץ מאוד להתייעץ עם איש מקצוע בעניין.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו