פיתוח חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיתוח חזה
    גדי
    01/10/2010

שלום אני מתאמן כשנה על בטן וידיים ,בעזרת מכשיר ab rocket ובאמצעות משקולות 10 קילו. אני מרוצה מהתוצאות בבטן וביידים,אבל שמתי לב בזמן האחרון שהחזה שלי לא מפותח כמו שאר השרירים.רציתי לדעת, איך לאמן את החזה בלי משקולות? ותוך כמה זמן אני יראה תוצאות התפתחות בחזה.תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיתוח חזה

הוספת תגובה

• לגדי

ד''ר איתי זיו
    02/10/2010

הערותי....
    1. ביצוע תרגילים לשרירי החזה מצריכים ביצוע תרגילים מתאימים. לפיכך, ביצוע תרגילים לידיים ולבטן לא יגרמו לעלייה במסה ובכוח של שרירי החזה.
    תרגילים מתאימים לפיתוח שרירי החזה ניתנים עם שמקל גוף ובטח עם משקולות: עם משקל גוף: שכיבות סמיכה בווריאציות שונות: במפתח ידיים רחב, כשהרגליים על כסא והיידיים מטה, כשהרגליים על הרצפה והידיים על כסא, על גבי כדור פיטבול או בוסו, כשיד אחת על ספסל ויד אחת על הקרקע ועוד. כמו כן ניתן לבצע גם מקבילים הנמצאים במרבית הפארקים הציבוריים בהם יש מכשירי כושר..
    2. עם משקולות יש הרבה תרגילים .מומלץ ךהצטייד במשקולות נוספות. ניתן לבצע תרגילים כמו: לחיצת חזה בשיפועים שונים, פרפר ועוד.
    3. חשוב לדעת שכל שריר יש את קצה ההתקדמות שלו. לפיכך החזה לא מתקדם כמו שרירי כופפי המרפק או הבטן שמגיבה מהר במיוחד לגירויים יותר משאר השרירים האחרים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו