בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן
    גילה
    02/10/2010

אני בת 22, עד לפני שנה הייתי נחשבת למאודד רזה, הייתי שוקלת 45 קילו והגובה ונחשבת בתת משקל160. זה היה מבנה גוף, גם אמא שלי רזה ואחותי..ולא בעיה באכילה.

בשנה האחרונה התחלתי להשמין.. והגעתי למשקל של 54 קילו. הדבר לא מפריע לי.. מפני לפני אפילו הייתי רזה מידי, חוץ מהבטן!!

שממש מפריעה לי, היא כבר ממש לא שטוחה, ודי בולטת, ויש לי מין "צמיג" בבטן,במיוחד אחרי שאני אוכלת הבטן בולטת אפילו עוד יותר, מה זה אומר?

למה דווקא הבטן גדלה כל כך?? איך ניתן להוריד אותה?.. על איזה פעילות גופנית אתה ממליץ?..בבקשה עזרה..

ניסיתי לאחרונה לעשות הליכות ולאכל בריא יותר.. אבל כנראה שזה לא מספיק, באיזה אינטנסיביות צריך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן

הוספת תגובה

• לגילה

ד''ר איתי זיו
    03/10/2010

הערותי....
    1. האם נמדדו אחוזי השומן בגופך? מדובר בנתון מאוד חשוב ורק על ידי כך ניתן לדעת האם העלייה במשקל הנה שלילית ואולי אף חיובית - במסת גוף רזה.
    2. ייתכן שהתזונה השתנתה בתקופה האחרונה וסך הקחוריות הנצרכות גבוה יותר מהיצאות ולכך השפעה על הרכב הגוף וההשמנה.
    3. רק אימונים בלבד לא יספיקו על מנת ל'טפל' בהפחתת משקל ואחוזי שומן אלא אם כן יבוצעו מדי שבועי לפחות 5 שעות אימונים אירוביים בדופק מטרה. אי לכך שי להקפיד על אימונים על בסיס קבוע- הן אימוני כוח והן אימונים אירוביים וכאמור, להקפיד באופן משמעותי על התזונה.
    4. חשוב לבצע תרגילים לחיזוק שרירי הבטן - במיוחד לשרירים העמוקים. זאת ניתן לבצע על ידי ביצוע גשר קדמי בצורות שונות, גשר צידי וכדומה.
    5. כדאי להתייעץ גם בפורום תזונת ספורט לגבי התפריט.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו