מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    גלי
    09/10/2010

הי ושבוע טוב,
    אני בת 38 +ילדים התאמנתי בחדר כושר בעברי ועשיתי הפסקה של 3 שנים
    אני מתאמנת מזה 3 חודשים -הליכון+סטפר+ שיעורי עיצוב (מידי פעם).
    אז ככה...האם זה " מספיק" 3 פעמים בשבוע לעשות סטפר 50-60 דקות +30 דקות הליכה. זה "נחשב" אימון נכון?
    בהתחלה היה לי מאוד קשה בסטפר-עכשיו סביר. האם "חובה" להעלות את דרגות הקושי-האם חשוב להעלות? ואם כן מדוע?
    לעיתים בסטפר מוצאת את עצמי עם 2 אצבעות ברגל ימין רדומות(קרה לי מאז תחילת האימונים) בתקופה זו קרה כשרקדתי בארוע על נעל עקב? מה זה? האם מצריך בדיקה?לעיתים קורה גם ב2 אצבעות ביד שמאל-"כאילו משהוא מהגב...
    באחד משיעורי העיצוב בתאמצתי מאוד באימון באזור המפשעה אחר כך רעדו לי השרירים כ5 דקות ובמהלך אותו היום היתה לי בריחת שתן(מכירה את התופעה לאחר הלידות, אך זה נרגע) מה זה ? ללא ספק האימון עורר את העניין אנא תובנתך.
    ממש תודה מתנצלת על האורך...שבוע טוב גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• מספר שאלות - תגובה

שי אלנקרי
    10/10/2010

שלום גלי,
    לא ציינת את המטרה שלך, נשמח לדעת מהי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשפר את המראה...זוהי מטרתי

גלי
    12/10/2010

"טוב ...נו..." להעלות את רמות הכולסטרול הטוב...בעיקר למראה נאה יותר.
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו