שאלת מד צעדים ושאלת קטלבלס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת מד צעדים ושאלת קטלבלס
    איילת
    12/10/2010

שלום, שאלותיי הן:
    1. אם מד הצעדים אכן אומד נכון את הקלוריות הנשרפות אצל אדם בריא לפי משקלו המוזן בעת התכנות הראשוני, ומכיוון שהגבול העליון שלו אצלי הוא 130 ק"ג ואני שוקלת יותר, האם זה אומר שאני גם כנראה שורפת יותר ממה שהוא קובע לפי צעדיי?

2. אם אני מבינה נכון את עניין ה"סופר סט", האם אפשר לומר שחלק מתרגילי הקטלבלס עונים על הדרישה הזאת?
    תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

איתי הר-ניר
    14/10/2010

יתכן וההוצאה הקלורית שלך אינה תואמת את מד הצעדים.

כל זוג תרגילים המבוצע ברצף = סופר סט, פעמוניות/ קטלבלס הינם רק אמצעי התנגדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להבהרה

איילת
    14/10/2010

כלומר, אני כנראה שורפת פחות או יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שלא הייתי ברור

איתי הר-ניר
    14/10/2010

בהחלט "שורפת" יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת מד צעדים ושאלת קטלבלס - תגובה

ד''ר איתי זיו
    14/10/2010

הערותי...
    1. מד צעדים לא יראה את התוצה המדוייקת של ההוצאה הקלורית מכיוון שיש משתנים רבים נוספים המשפיעים על ההוצאה הקלורית חוץ מהצעדים: הדופק, מנח הגוף, נספר התנועות המבוצעות פר דקה של פעילות, טמפרטורה ועוד.
    2. ככל שמשקל הגוף רב יותר ההוצאה הקלורית פר דקה גבוהה יותר
    3. לגבי הסופרסט חלק ניכר מצורת האימון בקטלבלס הנה סופר סט. הדבר מתבטא בשילוב שני תרגילים שונים ברציפות ללא הפסקה. מתאים למתאמנים מאומנים, לקיצור זמן האימון ועוד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו