מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העלאת כולסטרול "טוב"גלי13/10/2010
לפני כמה ימים כתבתי הודעה עדיין לא נענתי בתשובה....ומאז עניין אחר....הכולסטרול ה"טוב" נמוך 34 צריך להיות מעל 40. אמרו לי ש"התרופה" הטובה ביותר ספורט. אני עושה ספורט מזה חודשיים סטפר 3 פעמיים בשבוע כל פעם שעה. האם זה מספיק. נכון? אני לא יכולה אימון "חזק" סובלת ממיגרנה ופיברומיאלגיה.
איזה אימון נכון לי? תודה מראש על כל תובנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלי
ד''ר איתי זיו14/10/2010הערותי והארותי....
1. אשמח לקבל את השאלה מלפני מספר ימים ונענה עליה....
2. לגבי כולסטרות LDL פעילות גופנית, בעיקר אירובית משפיעה מאוד לחיוב על רמתו (מעלה) ולכן חשוב לבצעה על בסיס קבוע.
3. פעילות גופנית שהנך מבצעת מדי שבוע בכל פעם שעה עשוי להספיק במידה ועצימות האימון גבוהה דיה. עלייך לבצע האימון האירובי בלפחות ב- 60% מדופק מירבי שמוגדר כ- 226 פחות הגיל. כמו כן יש להקפיד על אימוני התנגדות מתאימים שישפרו את מצבך ואת חכולתך באופן כללי.
4. במקרה של פיברומיאגליה חשוב במיוחד לבצע אימונים אירוביים על בסיס קבוע. שעה - מצוין. אם ניתן לבצע עוד יום בשבוע יעיל עוד יותר. אימונים אירוביים בעצימות מתאימה תורמים להפרשת אנדורפינים והפחתת תחושת הכאב לכן בהיבט זה מאוד חשוב לבצעם.
בברכה
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)