עקמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת
    אביב
    15/10/2010

שמי אביב אני בן 22 ויש לי עקמת קלה מאוד בגב..... רציתי לשאול האם ריצה ושחייה אלה פעילויות כושר שיכולות לעזור לבן אדם שיש לו עקמת בגב? שיכולות אולי ליישר אפילו את העקמת של הגב? לגביי ריצה אני לא יודע אבל תמיד שמעתי שאומרים על שחייה שזה תורם למי שיש לו עקמת ומיישר לו את הגב? האם זה נכון? ואם נניח יש לבן אדם הבדל באורך הרגליים שגורם לעקמת אז האם שחייה או ריצה תורמות לזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת

הוספת תגובה

• עקמת - תגובה

עופר קיס
    15/10/2010

אביב שלום.
    מי הגדיר שזו עקמת קלה. אם יש הבדל מעל 2 ס"מ ברגליים, ריצה עלולה להיות הרסנית.
    עליך לבדוק זאת עם אורטופד ולמוע מהן ההנחיות שלו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות אבל...

אביב
    15/10/2010

האם מה שרשמתי לגביי ריצה ושחייה נכון? שהן פעילויות כושר שעוזרות למי שיש לו עקמת ויכולות אולי ליישר את הגב? שוב אני אומר שלגביי ריצה אני לא יודע אבל שמעתי שגביי שחייה שאמרו שהיא עוזרת למי שיש לו עקמת מבחינת יישור הגב....האם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה?

אביב
    21/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו