טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
נרשמתי לחדר כושר ... המאמן שלי בנה לי תוכנית .. אבל ... אני מתביישת להתאמן משקולות ליד כולם זה נורמלי ?! אני יכולה להזיע על ההליכון או על הסקי או על הסטפר אבל ברגע שזה נוגע לעבור לאיזור המשקולות שהרוב שם גברים אני כאילו נרתעת .. וככה אני בקושי עושה משקולות ... שמעת על כזה דבר ?! לא נשמע קצת פסיכי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סינדרלה זאת בעיה שיש להרבה בחורות לכן יש חדרי כושר שיש להם אזור לנשים בלבד. אם זה ממש מפריע לך , בקשי מהמאמן להחליף את התרגילים . למרות שזאת לא אמורה להיות בעיה , להפך גברים אוהבים לראות בחורות באזור של המשקולות ומנסיון הם תמיד מנסים לעזור ומפרגנים ... בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד