מעצלן - לאצן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעצלן - לאצן
    bummer2runner
    26/10/2010

שלום לכולם !
    מעולם לא הייתי ספורטאי מתמיד מדי, וגם בצבא - למרות שעשיתי זאת כל יום - פשוט שנאתי לרוץ.
    ופתאום, משום מקום, התחלתי לרוץ : מספר קילומטרים ספורים בכל פעם... אבל פתאום זה היה פשוט כיף.
    ועכשיו התחלתי להתאמן לחצי מרתון - דבר שלא היה נראה הגיוני בעיניי אילו היו אומרים לי זאת לפני כמה חודשים אפילו.

אז רציתי לשאול אתכם - בהנחה שלא כולם ספורטאים מלידה - מה גרם לכם להתחיל להיכנס לכושר? מתי החלטתם - ולמה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעצלן - לאצן

הוספת תגובה

• אני והחדר כושר-סיפור אהבה מגיל צעיר

שי אלנקרי
    31/10/2010

מאז ומתמיד עסקתי בספורט בילדותי, בעיקר בכדורגל. בגיל 15 הגיעה הפוגה קלה עד גיל 17 , הגיל בו החלטתי שפשוט נמאס מגוף רופס ולא מעוצב והגיע הזמן לעשות שינוי. נכנסתי לחדר כושר ומאז ועד היום זה סיפור אהבה. החלטתי שאני גם רוצה לעסוק בזה בהמשך החיים, ואכן כך קרה. הסוד בעיקר טמון בתוצאות שהאימון מספק לך. כשמתחילים להתאמן לא כולם נהנים מכל רגע ושלב באימון. אבל כעבור מספר שבועות/חודשים מתחילים לראות את התוצאות המיוחלות וזה גם גורם לנו להתמדה גבוהה יותר. אם מתמידים התוצאות רק נעשות יותר טובות וזה השלב בו גם מתמכרים לפעילות...
    ראה הוזהרת! :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו