מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היידניאל02/11/2010
שלום
אני בן 14,מתאמן כבר כ3 חודשים במשקולות
אני רואה שיפור בגדילת שרירים,ועכשיו אני רוצה לפתח את שרירי הידיים שלי,שיגדלו.
על איזה תרגילים אתם ממליצים לי?כפיפות מרפקים?אני רוצה להגדיל את הידיים.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל
ד''ר איתי זיו07/11/2010מציע:
1. לבצע תרגילים לכלל שרירי הגוף ולא רק לשרירי הידיים...
2. במידה והנך מבצע תרגילים רק לשרירי הידיים יווצר חוסר איזון בין קבוצות שרירים והוא ינו מומלץ כלל ועיקר. בכל מקרה המעודד הנו שאפקט האימון של שרירי הידיים הנו מהיר יחסית. כלומר בתופת זמן קצרה יחסית תוכל להשתפר ולהעלות מסת השרירים והכוח בשרירי הידיים.
3. בצע אם כך אימון הכולל 16 סטים לשרירי הידים. 8 סטים לכופפי המרפק ו- 8 סטים לקבוצה הנגדית - פושטי המרפק. לכל קבוצה בצע 3 תרגילים שונים לכל קבוצת שרירים. מספר החזרות 15-6 בעומס גבוה דיו. כלומר, לאחר ביצוע כל סט חל קושי לבצע חזרות נוספות.
4. אחת לחודש וחצי החלף תוכנית אימונים.
5. תרגילים לדוגמה: כופפי מרפק: כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט, כפיפת מרפקים בישיבה בשיפוע חיובי עם משקולות יד, כפיפת מרפקים בישיבה בכסא כומר. פושטי מרפק: שכיבות סמיכה במצב צר, פשיטת מרפקים בעמידה עם פולי עליון, פשיטת מרפק עם משקולת יד אחת בעמידה.
במידה והנך מעוניין להעלות מסת שריר חשוב במיוחד להקפיד על תזונה מתאימה.
בהצלחהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)