שאלה לגבי אימוני כושר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אימוני כושר...
    נועה
    28/11/2007

שלום, אני בת 16, גובה 1.64 ואני שוקלת 61 קילו.
    יש לי עודף משקל קל של 2-3 קילו ואני רוצה להוריד אותם, ולחטב קצת יותר את הגוף.
    אני אוכלת מאוזן והשאלה שלי היא לגבי הכושר:

אני רוקדת פעמיים בשבוע, ארבע שעות.
    בימים שאני לא רוקדת (במשך שלושה ימים) אני עושה 3/4 שעה אירובי מהיר (מהתוכניות בטלויזיה), כל יום אימון אירובי אחר, אחר כך בסביבות רבע שעה מתיחות ותרגילי גמישות ועוד 10 דקות בערך תרגילים לחיזוק שרירי הרגליים. בימי שישי ושבת אני לא מתאמנת.

אני רוצה לדעת אם כל הכושר הזה אפקטיבי (הכוונה לסדר התרגילים - אירובי=> מתיחות=> תרגילים לחיזוק שרירים, ולתדירות של האימונים האלה) והאם אני ארד ככה במשקל בצורה סדירה?

אם לא, תוכלו בבקשה לתת לי הצעה לאימון אפקטיבי, שאני גם אוכל להוריד במשקל וגם לקבל יותר גמישות לשיעורי הריקוד.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי אימוני כושר...

הוספת תגובה

• סדר אימונים

עופר קיס
    30/11/2007

פעמיים בשבוע 4 שעות - לאכול יוגורט או בננה בין השעורים - שלא יהיה מצב של 4 שעות ללא סוכר
    כל יופ פעילות אירובית 45 דקות - מצויין . 10 דקות מתיחות לאחר האירובי בסדר
    מספר קטן של תרגילי רגליים - למשל מכרעים 2-3 מחזורים לכל רגל. אך להוסיף תרגילי בטן ותרגילים לחיזוק פלג גוף עליון..
    אם לא תמשיכי לרדת הבעיה נעוצה בתזונה בלבד - נכון ?
    תבדקי מה את אוכלת בסוף שבוע ולא לתקוע בערבים אחרי 4 שעות פעילות כתוצאה מסוכר מאד נמוך בדם.
    בהצלחה
    עוד מספר דקות של מתיחות לאחר הכוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו