מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי אימוני כושר...נועה28/11/2007
שלום, אני בת 16, גובה 1.64 ואני שוקלת 61 קילו.
יש לי עודף משקל קל של 2-3 קילו ואני רוצה להוריד אותם, ולחטב קצת יותר את הגוף.
אני אוכלת מאוזן והשאלה שלי היא לגבי הכושר:
אני רוקדת פעמיים בשבוע, ארבע שעות.
בימים שאני לא רוקדת (במשך שלושה ימים) אני עושה 3/4 שעה אירובי מהיר (מהתוכניות בטלויזיה), כל יום אימון אירובי אחר, אחר כך בסביבות רבע שעה מתיחות ותרגילי גמישות ועוד 10 דקות בערך תרגילים לחיזוק שרירי הרגליים. בימי שישי ושבת אני לא מתאמנת.
אני רוצה לדעת אם כל הכושר הזה אפקטיבי (הכוונה לסדר התרגילים - אירובי=> מתיחות=> תרגילים לחיזוק שרירים, ולתדירות של האימונים האלה) והאם אני ארד ככה במשקל בצורה סדירה?
אם לא, תוכלו בבקשה לתת לי הצעה לאימון אפקטיבי, שאני גם אוכל להוריד במשקל וגם לקבל יותר גמישות לשיעורי הריקוד.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדר אימונים
עופר קיס30/11/2007פעמיים בשבוע 4 שעות - לאכול יוגורט או בננה בין השעורים - שלא יהיה מצב של 4 שעות ללא סוכר
כל יופ פעילות אירובית 45 דקות - מצויין . 10 דקות מתיחות לאחר האירובי בסדר
מספר קטן של תרגילי רגליים - למשל מכרעים 2-3 מחזורים לכל רגל. אך להוסיף תרגילי בטן ותרגילים לחיזוק פלג גוף עליון..
אם לא תמשיכי לרדת הבעיה נעוצה בתזונה בלבד - נכון ?
תבדקי מה את אוכלת בסוף שבוע ולא לתקוע בערבים אחרי 4 שעות פעילות כתוצאה מסוכר מאד נמוך בדם.
בהצלחה
עוד מספר דקות של מתיחות לאחר הכוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)